Zahrajte si o pohádku o nemocných čertech

albert-norbert-a-nemocny-svet-perex
Když malý čertík Norbert zůstane na všechnu práci v pekle sám, bude se muset hodně otáčet, aby mu hříšníci nezvlčili ještě více. Poradí si s tím, nebo mu někdo pomůže? To si můžete přečíst v pohádkové novince.

Když čerti onemocní, hříšníci mají pré

Umíte si představit, co by se stalo, kdyby všichni čerti onemocněli? Kdyby se najednou hříšníci nemuseli bát, že budou za své hříchy potrestáni? Právě takovou situaci musí vyřešit malý čertík Norbert. Dostat všechny hodné lidi do bezpečí a všechny hříšníky k nim do pekla. Není to lehký úkol, ale Norbert je po čertech šikovný a statečný čert a hned tak něčeho se nelekne. Tím spíš, když mu v tom bude pomáhat samotný Lucifer.

Pohádková kniha, která volně navazuje na oblíbenou knihu Vítejte v Pekle! a objevně reaguje na nedávnou celosvětovou situaci, je doprovázena ilustracemi Markéty Vydrové.

 

Albert, Norbert a nemocný svět

Autor: David Laňka

Vydalo: nakladatelství No Limits
Ilustrace: Markéta Vydrová
Počet stran: 48
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 7/2020
ISBN: 978-80-87973-51-6

Přečtěte si více o knize Albert, Norbert a nemocný svět, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství No Limits.

No Limits je umělecká agentura, která se mimo PR, pořádání eventů a zastupování různých umělců zabývá nakladatelskou činností. Vydává původní českou i překladovou literaturu.

 

Vyhrajte knihu Albert, Norbert a nemocný svět

V pekle mívají práce až nad hlavu a mají co dělat, aby všechny lidi roztřídili a hříšníky potrestali tak, jak si zaslouží. Jenže co když jednoho dne všichni čerti onemocní a vše zůstane na malém čertíkovi Norbertovi? Věřte, že ani s pomocí samotného Lucifera to nebude jednoduchý úkol. Přečtěte si, zda se Norbertovi podaří udržet peklo v chodu.

Ve spolupráci s nakladatelstvím No Limits vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Albert, Norbert a nemocný svět vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Albert, Norbert a nemocný svět
probíhá od 16. do 29. července 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 dětských knih Albert, Norbert a nemocný svět

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAlbert, Norbert a nemocný svět

Laňka, David

No Limits, 2020

Napsat komentář