Zábava na léto

leto
Knihy nejsou jen ke čtení. Dá se s nimi i pořádně pobavit! Dokazují to dnešní hravé tituly. Sportovci si užijí bludiště s fotbalovou tematikou, komiks přiblíží svět karetní hry Scratch Wars a pracovní sešit obsahuje plno křížovek a hádanek.

Co vznikne spojením fotbalu a bludiště? No přece ta nejlepší zábava na prázdniny! Procvičíte si svůj postřeh a zároveň zjistíte mnoho zajímavostí a faktů o tomto míčovém sportu.

Dejte gól se skvělými bludišti na fotbalové téma. Nejen, že si procvičíte svoje schopnosti v promyšlených bludištích, dozvíte se také různá fakta a zajímavosti ze světa fotbalu, kterými pak můžete ohromit svoje kamarády.

Ukázka z knihy

Fotbalova bludiste

Fotbalová bludiště

 

 

Počet stran: 160
Vazba: brožovaná
Formát: 130×198 mm
ISBN: 978-80-271-1323-1
Doporučená cena: 149 Kč

 

 

Knihu Fotbalová bludiště vydalo nakladatelství Grada. Nezapomeňte na ukázku.

————————————————

Vítejte ve světě hrdinů ze hry Scratch Wars. Kouzelníci z planety Overcorner potřebují pomoc, a tak se obrátí na obyvatele planety Země. Užijte si humorné a napínavé komiksové dobrodružství!

Okouzlující komiks o kouzelnících a hrdinech ze světa hry Scratch Wars.
Kouzelníci na planetě Overcorner vysílají signály do našeho světa a volají o pomoc. V okouzlujícím komiksu zjistíte, jak se svět Overcorner tajuplně prolíná s naším světem a karetní hrou Scratch Wars… V komiksu vystupuje mnoho hrdinů ze známé hry (které možná máte doma na kartičkách). Vše je prošpikováno humorem skvělého komiksového scénáristy a neméně slavného českého ilustrátora, což z komiksu dělá příjemný čtenářsko-komiksový zážitek a také skvělý dárek.

Scratch Wars: Legenda Overcorneru

Autor: Michal Opitz

Počet stran: 62
Vazba: vázaná
Formát: 175.3×264 mm
ISBN: 978-80-270-6370-3
Doporučená cena: 249 Kč

 

 

Knihu Scratch Wars: Legenda Overcorneru vydalo nakladatelství Notre Game s.r.o.. Více o knize najdete v našem článku.

O autorovi

Michal Opitz se narodil se v Hradci Králové (1980) a žije v Brně. Absolvoval Filmovou školu ve Zlíně. Pracuje v herním průmyslu jako animátor. Více o autorovi na jeho blogu.

————————————————

Křížovky, hádanky, obrázkové luštění, vtipné ilustrace i omalovánky obsahuje nový pracovní sešit od známé spisovatelky pro děti Zuzany Pospíšilové. Legrace zaručena!

Pracovní sešit plný křížovek, hádanek a krátkých textů s úkoly čeká na malé čtenáře. Děti si procvičí abecedu a na jednoduchých textech s úkoly si natrénují čtení a psaní. Správné odpovědi na hádanky si navíc můžou ověřit vyluštěním křížovky. Děti se díky tomuto sešitu skvěle pobaví a ještě se naučí spoustu nových věcí!
Lušti, hádej, čti si a bav se s veselými písmenky!

Ukázka z knihy

Lusti hadej cti si

Lušti, hádej, čti si

Autorka: Zuzana Pospíšilová
Ilustrátor: Drahomír Trsťan

Počet stran: 136
Vazba: brožovaná
Formát: 208×286 mm
ISBN: 978-80-271-1308-8
Doporučená cena: 199 Kč

 

Knihu Lušti, hádej, čti si vydalo nakladatelství Grada. Můžete si prolistovat ukázku.

O autorce

Zuzana Pospíšilová je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti. Přečtěte si ukázky z některých z nich, např. z knih Prázdninové pohádkyPohádkové uspávankyKnihovnické pohádkyZáchranářské pohádkyHasičské pohádkyPrázdniny s drakem či Školnice Valerie s ujímá vedení.

Zdroj informací: nakladatelství Grada


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete tyto knihy a mnoho dalších za skvělé ceny.

Která z dnes představených knih vás nejvíce zaujala? Napište nám svůj názor v komentářích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeFotbalová bludiště

Grada, 2020

zobrazit info o knizeScratch Wars: Legenda Overcorneru

Opitz, Michal

Notre Game s.r.o., 2019

zobrazit info o knizeLušti, hádej, čti si

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2020

Napsat komentář