Jak jsem málem začal rozumět Putinovi

Couchsurfing v Rusku
Couchsurfingh je služba, která prostřednictvím sociální sítě zprostředkovává bezplatné ubytování. Využít se ji rozhodl i Stephan Orth, aby si udělal vlastní obrázek o Rusku, kde pobýval deset týdnů. Zaposlouchejte se do vyprávění bez příkras o této zemi.

Co je propaganda a co je skutečnost? O žádné části zeměkoule nepanují tak zmatené a rozporuplné informace jako o Rusku. V tom případě pomůže jediné: vyrazit na cestu a udělat si svůj vlastní obrázek.
Po deset týdnu sbírá autor bestselleru Stephan Orth mezi Moskvou a Vladivostokem malé i velké postřehy. A od jednoho gauče ke druhému objevuje na své cestě zemi, v níž se za strohou fasádou skrývá nekonečná srdečnost.

Couchsurfing v Rusku (audiokniha)

Aneb jak jsem málem začal rozumět Putinovi
Autor: Stephan Orth
Přeložil: David Krásenský
Interpret: Zdeněk Krupka

Vazba: CD
ISBN: 8594186120413
Doporučená cena: 298 Kč

Audioknihu Couchsurfing v Rusku vydalo nakladatelství KazdaProlistujte si kompletní ukázku knižní podoby nebo se zaposlouchejte do hlasu Zdeňka Kupky.

O autorovi a interpretovi

Stephan Orth, ročník 1979, pracoval jako redaktor v dovolenkovém resortu při redakci Spiegel Online, až se v roce 2016 osamostatnil coby nezávislý novinář. Jako couchsurfer cestuje už od roku 2004. Měl u sebe hosty z celého světa a setkal se s hostiteli ve více než třiceti zemích. Orth je autorem bestsellerů Couchsurfing v ÍránuCouchsurfing v ČíněCouchsurfing v Rusku, za kterou dokonce dostal knižní cenu ITB. U vydavatelství Malik vyšla kromě toho také jeho kniha Dědečkův ledovec. Za své reportáže získal Orth několikrát cenu „Columbus“, udělovanou Svazem německých cestovatelských novinářů.

Zdeněk Kupka (* 1971)  je herec Divadla pod Palmovkou, věnuje se takřka výhradně divadelní profesi. Od roku 1995 prošel scénami v Uherském Hradišti, Karlových Varech, Českých Budějovicích a pražským Divadlem pod Palmovkou. Na jevištích měl možnost potkat se s rolemi Malvolia ve Večeru tříkrálovém, Trigorina v Rackovi, Gilese v Pasti na myši, Joa v Někdo to rád horké, Johna Proctora v Čarodějkách ze Salemu, Chlestakova v Revizorovi, Krále Bertieho v Králově řeči nebo krále Artuše v muzikálu Monty Python’s Spamalot.

Zdroj informací: Kazda


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCouchsurfing v Rusku (audiokniha)
Aneb jak jsem málem začal rozumět Putinovi

Orth, Stephan

Kazda, 2020

Napsat komentář