Vyhrajte výlet do kouzelné pohádkové knihy

kouzelna-kniha-babicky-julinky-perex
Malá Terezka má moc ráda, když jí maminka čte před spaním pohádky, a ještě raději by byla, kdyby se mohla do krajin z příběhů sama podívat. Její přání se jí splní, když na půdě u babičky a dědečka objeví kouzelnou knihu, která jí to umožní.

Terezčino pohádkové dobrodružství

Také jste někdy zatoužili prožít dobrodružství z pohádek na dobrou noc? Terezce se toto přání splnilo. Když přijela k babičce a dědečkovi na letní prázdniny, našla na půdě starou knihu pohádek. Babička jí z ní každý večer předčítala, až Terezka usnula a vklouzla přímo do kouzelné knihy. Seznámila se tam se skřítkem Lodunkou a prožila spolu s ním a se svým kamarádem Kubíkem spoustu dobrodružství. Jednoho dne ale kouzelná kniha zmizela. Podaří se Terezce získat ztracenou knihu zpět?

 

Kouzelná kniha babičky Jůlinky

Autorka: Marcela Kotová

Vydalo: nakladatelství Bambook
Ilustrace: Kateřina Kofroňová
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 5/2020
ISBN: 978-80-271-2209-7

Přečtěte si více o knize Kouzelná kniha babičky Jůlinky, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Bambook.

Bambook

Knihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd. Značka Bambook je určena všem dětským čtenářům. Nabídkou dětských knížek provází její maskot, pandí kluk Bambook, který seznamuje děti se světem čtení a příběhů..

 

Vyhrajte knihu Kouzelná kniha babičky Jůlinky

Asi všechny děti mají rády pohádky a určitě mnoho z nich i napadlo, jaké by to bylo, kdyby dobrodružství a příběhy z knížek mohly prožít na vlastní kůži. Malé Terezce se takové přání splní poté, co najde na půdě u babičky a dědečka kouzelnou knihu. Díky ní se ocitne v pohádkové říši, ve které si spolu se skřítkem Lodunkou a kamarádem Kubíkem užije spoustu legrace. Ta však jednoho dne skončí – kniha se totiž ztratí. Terezka ale neváhá a vydá se ji hledat. Přidejte se k ní spolu s vašimi ratolestmi i vy a začtěte se do příběhu Marcely Kotové, který doplňují ilustrace Kateřiny Kofroňové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Bambook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kouzelná kniha babičky Jůlinky vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kouzelná kniha babičky Jůlinky
probíhá od 9. do 22. června 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro děti Kouzelná kniha babičky Jůlinky

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzelná kniha babičky Jůlinky
Čtení s porozuměním textu

Kotová, Marcela

Grada, 2020

Napsat komentář