Vyhrajte dramatický návrat inspektora Ayaly

ritualy-vody-perex
Život inspektora Ayaly se mu hroutí před očima. Potýká se s následky zranění, které utrpěl během vyšetřování předchozího případu, jeho rodina má k idylce daleko, a navíc je vysoko v horách nalezeno tělo jeho první lásky. Dívka byla zavražděna a stopy vedou k Ayalovi.

Smyčka se stahuje

Inspektor Ayala se vrací na scénu za velmi dramatických okolností: kvůli zranění hlavy, které utrpěl během vyšetřování předchozího případu, trpí ztrátou řeči, rodinný život se mu hroutí a do toho jej dostihne vlastní minulost.

Vysoko v horách je nalezena mrtvola jeho první milé a vychází najevo, že způsob, jakým byla zavražděna, odpovídá dávnému keltskému rituálu. Stopy vedou k okruhu lidí, kteří se kdysi zúčastnili letního archeologického tábora, a inspektor Ayala byl jedním z nich.

Na povrch vyplouvají další dávno zapomenuté temné události a vrah stahuje smyčku…

 

Rituály vody

Autorka: Eva García Sáenz de Urturi

Vydalo: značka Vendeta
Překlad: Lenka Malinová
Počet stran: 472
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2020
ISBN: 978-80-7585-688-3

Přečtěte si více o knize Rituály vody, kterou do soutěže věnovala značka Vendeta patřící pod společnost Knihy Dobrovský.

Krvavou pomstu za tím nehledejte. VENDETA je odměnou pro všechny čtenáře nejlepších detektivních příběhů a bestsellerů v žánru thrilleru. Hledáme pro vás autory z osvědčeného severu Evropy, ale i nadějné talenty ze Spojeného království či Jižní Koreje. Knihy pod značkou VENDETA jsou jistotou skvělého čtení.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

O autorce

Španělská autorka Eva García Sáenz de Urturi proslula svou detektivní trilogií Sněžné město, která byla úspěšná nejen ve Španělsku, ale také v Americe a Anglii. Práva se prodala do 14 zemí. V českém překladu zazářil první díl Ticho ve sněžném městě, který vyšel v roce 2019 pod značkou Vendeta. Druhý díl Rituály vody slibuje zápletku rozehranou v osobní životě inspektora Ayala, Krakena, s tematikou děsivých keltských rituálů. Eva García Sáenz de Urturi je senzací v detektivním žánrů. České překlady španělských detektivek příliš nevychází, a proto jsou její výborně prokreslené knihy tak oblíbené a skvěle hodnocené.
(Zdroj informací: společnost Knihy Dobrovský)

 

Vyhrajte knihu Rituály vody

Ještě než vůbec tušil, že se stane policistou, zúčastnil se inspektor Ayala letního archeologického tábora. Nyní je díky tomu, stejně jako ostatní účastníci, hlavním podezřelým v případu vraždy, jejíž provedení odpovídá dávnému keltskému rituálu. K inspektorovým zdravotním a rodinným problémům se tak přidávají další trable a skutečný vrah kolem něj stahuje smyčku. Podaří se Ayalovi, kterému se přezdívá Kraken, dokázat vlastní nevinu? To si přečtěte v druhém dílu trilogie Sněžné město, jejíž autorkou je španělská spisovatelka Eva García Sáenz de Urturi.

Ve spolupráci se značkou Vendeta patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Rituály vody vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rituály vody
probíhá od 21. května do 3. června 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Rituály vody

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRituály vody

Sáenz de Urturi, Eva García

Vendeta, 2020

Napsat komentář