Získejte román o tom, jak se neutopit v slzách a alkoholu

blaznivy-zivot-na-volne-noze-perex
Olivie Plachá vždy toužila být spisovatelkou na plný úvazek, bohužel se k tomuto kroku zbrkle odhodlala právě ve chvíli, která se k tomu nejméně hodila. Jak si poradí bez práce, bez manžela a bez inspirace?

Životní kotrmelce Olivie Plaché

Brilantně vystavěný příběh o tom, jak se elegantně vypořádat s osudem.

Olivie Plachá je autorkou dvou knižních bestsellerů a před rokem stála před zdánlivě lehkým úkolem – napsat třetí, neméně úspěšnou knihu. Kvůli tomu se Olivie se zbrklostí sobě vlastní zbavila prosperujícího zaměstnání a odešla na volnou nohu. Že se přitom zbavila i stálého příjmu, životního řádu, který právě ona tak nutně potřebuje, a nutnosti o sebe pečovat, jí došlo příliš pozdě – právě ve chvíli, kdy se ji rozhodl opustit manžel s mladou krásnou mrchou (jak jinak), která je navíc chytrá!

Ovšem inspirace už skoro rok nepřichází, milenec vykazuje menší dospělost než Oliviin jedenáctiletý syn a kamarádka s milostnými problémy umí nabídnout maximálně rameno na vyplakání a lahev vína. Olivii dochází, že se musí něco změnit, nebo se utopí v slzách a alkoholu. A že začít bude muset především u sebe.

 

Bláznivý život na volné noze

Autorka: Oldřiška Ciprová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Vydáno: 4/2020
ISBN: 978-80-271-2095-6

Přečtěte si více o knize Bláznivý život na volné noze, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis. A nezapomeňte také na ukázku.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

O autorce

ciprova-oldriskaOldřiška Ciprová dělá všechno naplno. Když závodí v běhu nebo triatlonu, ráda vítězí. Když se věnuje režii vlastních scénářů na divadle, žije každou maličkostí, která se odehraje na pódiu. Miluje zvířata, a tak má ve svém malém domku velkého psa a dvě kočky. A stejně tak je to s jejím psaním – dělá to s láskou, plným nasazením a vždycky s myšlenkou na své čtenáře.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Cosmopolis)

 

Vyhrajte knihu Bláznivý život na volné noze

Olivie Plachá je autorkou dvou knižních bestsellerů a napsat třetí knihu se zdá jako jednoduchý úkol, proto se rozhodne, že je čas opustit zaměstnání a věnovat se dráze spisovatelky na plný úvazek. Tato změna však nesvědčí ani jí, ani jejímu manželství, které se rozpadá a Olivie zůstane sama. Dojde jí, co je potřeba v životě změnit, dříve, než se utopí v slzách a alkoholu?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Bláznivý život na volné noze vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Bláznivý život na volné noze
probíhá od 19. května do 1. června 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Bláznivý život na volné noze

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBláznivý život na volné noze

Ciprová, Oldřiška

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář