Proměny ve světě zvířat a rostlin

Copak ze me bude_uvodni
Objevujte spolu s dětmi krásnou přírodu kolem nás a její neuvěřitelné proměny. V říši rostlin a živočichů se ohromujících proměn odehrává plno, stačí se jen rozhlédnout.

Ve světě zvířat, rostlin a hub se odehrává celá řada zázraků: z nenápadného semínka vyroste košatý strom, z maličkého vajíčka pod vodou se vyklube překrásně zbarvená vážka, z tenkých bílých vláken se vyvine houba s jasně červeným kloboukem s bílými puntíky. V přírodě dochází k mnoha naprosto fascinujícím proměnám. Poznejte je a objevte krásu kolem nás.

 

Copak ze mě bude?

Fascinující proměny ve světě zvířat a rostlin
Autoři: Svenja Ernsten, Tobias Pahlke
Přeložila: Barbora Špundová

Počet stran: 32
Vazba: vázaná
Formát: 231×235 mm
ISBN: 978-80-88316-70-1
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Copak ze mě bude? vydalo nakladatelství Kazda.

 

Ukázka z knihy

Copak ze me bude_ukazka1Copak ze me bude_ukazka2

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Doporučujeme

Přečtěte si další z knih pro děti a mládež nakladatelství Kazda, např. Slyšíš, jak mluví stromy?Velká cesta aneb jak se z nás díky slepici stali ochránci klimatu, Co drží Měsíc na obloze? nebo Kdopak to tu běžel?. Kazda však nevydává pouze dětskou literaturu, ale i spoustu dalších zajímavých knih, třeba Louka, MechMají chobotnice duši?Srdce včely má pět komor, Jeden rok v životě včelyCouchsurfing v ÍránuMůj první les, knihy ze série Zkuste to doma sami – KuchyněPéče o tělo a vlasy a další.


Nakladatelství Kazda vydává knihy o přírodě a zahradách, vnímajících jejich hlubší metafyzický rozměr a možnosti spolupráce s neviditelnými živly, a dále knihy o různých možnostech udržení a znovunabytí zdraví. Autoři jsou domácí i zahraniční. Jeho knihy a CD mají čtenářům přinášet radost a povzbuzení do života svou vnitřní živostí, opravdovostí, mají posilovat dobrá předsevzetí a odhodlání a podporovat harmonii mezi člověkem a jeho okolím.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeCopak ze mě bude?
Fascinující proměny ve světě zvířat a rostlin

Ernsten, Svenja – Pahlke, Tobias

Kazda, 2020

Napsat komentář