Získejte návrat ke starému případu, který změnil vše

stranger-things-temnota-na-okraji-mesta-perex
Jim Hopper by se raději postavil přesile nepřátel než své minulosti, ale jeho adoptivní dcera má jiné plány. Krabice s nápisem „New York“ totiž ukrývá řadu bezesporu zajímavých věcí a ona chce znát odpovědi na všechny otázky.

Tajemství ukryté ve sklepě

Vánoce, Hawkins, 1984.

Policejní náčelník Jim Hopper touží po jediném – chce strávit klidné první Vánoce s Eleven, ale jeho adoptivní dcera má jiné plány. Navzdory Hopperovým protestům ze sklepa vytáhne krabici s nápisem „New York“ a vzápětí přijdou těžké otázky. Proč Hopper před všemi těmi lety odjel z Hawkinsu? Co to znamená „Vietnam“? A proč nikdy nezmínil New York?

Přestože by raději čelil hromadě nepřátel z jiného světa, než aby mluvil o své minulosti, Hopper ví, že pravdu už nelze dál popírat. A tak začíná příběh o jisté události v New Yorku – posledním velkém případu před tím, než se všechno změnilo…

Léto, New York City, 1977.

Hopper se vrací z Vietnamu a začíná znovu. Malá dcerka, pečující manželka a zbrusu nová práce detektiva NYPD mu návrat do civilního života značně usnadňují. Když se však znenadání objeví záhadní federální agenti a zmocní se složek o brutálních, nevyřešených vraždách, Hopper vezme věci do vlastních rukou, přičemž riskuje všechno, aby odhalil pravdu.

 

Stranger Things: Temnota na okraji města

Autor: Adam Christopher

Vydalo: značka Fobos
Překlad: Anna Vrbová
Počet stran: 408
Vazba: pevná
Vydáno: 5/2020
ISBN: 978-80-7585-790-3

Přečtěte si více o knize Stranger Things: Temnota na okraji města, kterou do soutěže věnovala značka Fobos patřící pod společnost Knihy Dobrovský.

Značka FOBOS je domovem fanoušků dobrodružné literatury, sci-fi, fantasy a hororu. Vybírá ty nejzajímavější tituly pro zkušené a nadšené čtenáře, kteří ví co je dobré! Hrdina se probouzí ve světě po jaderné katastrofě? Pro nás denní chleba. Hordy zombie se valí na poslední výspu lidstva? Žádný problém. Výprava na opačný konec vesmíru? Tomu říkáme víkend! Staňte se členem naší družiny a objevujte nekonečné možnosti knížek vycházejících ve stínu měsíce FOBOS.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

Vyhrajte knihu Stranger Things: Temnota na okraji města

Když se Jim Hopper vrátil v roce 1977 z Vietnamu, myslel si, že začne nový život s manželkou a dcerou, a práce detektiva NYPD měla být odrazovým můstkem pro jeho kariéru. Jenže potom se cosi pokazilo a nyní se minulost znovu připomíná. Když jeho adoptivní dcera Eleven objeví o několik let později ve sklepě starou krabici s nápisem „New York“, šance na klidné vánoční svátky se rozplývá v nedohlednu. Jaký případ změnil Hopperovi život a proč? To si přečtěte v druhé knize ze série Stranger Things od Adama Christophera.

Ve spolupráci se značkou Fobos patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Stranger Things: Temnota na okraji města vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Stranger Things: Temnota na okraji města
probíhá od 7. do 20. května 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Stranger Things: Temnota na okraji města

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeStranger Things: Temnota na okraji města

Christopher, Adam

Fobos, 2020

Napsat komentář