Chceš změnit svůj život? Vzdej se!

vzdejsenahled
Co to znamená „žít podle Boží vůle“? Čeho je nutné se vzdát, abychom skutečně žili život, jaký pro nás Bůh zamýšlel? Začtěte se do svérázné a radikální knihy amerického katolického kněze a získejte odpovědi na své otázky.

Americký katolický kněz Larry Richards, autor úspěšné knihy Buď mužem!, zaujme svým svérázným stylem psaní o duchovních tématech. V něm dominuje strhující síla jeho zanícení, chlapská ráznost, kategoričnost, a přitom velká upřímnost a autenticita. Hlavním tématem knihy je rozhodnutí být svatým, tedy naplnit poslání, ke kterému je povolán každý člověk. Pro Richardse nejde o něco vzdáleného, nedostupného, exkluzivního – spíš si ne každý uvědomuje, že v životě nejde o nic menšího.

Ukázka z knihy

Každý člověk, s nímž se každý den setkáte, od vás chce jistou věc, ať už si toho jste, nebo nejste vědomi. Žádá od vás: „Pane či paní, rádi bychom viděli Ježíše.“ Děje se tak proto, že křesťan musí být druhým Ježíšem. (str. 92)

Pokračujte ve čtení ukázky.

 

Vzdej se!

a žij podle Boží vůle
Autor: Larry Richards
Přeložila:  Monika Kittová

Počet stran: 176
Vazba: brožovaná
Formát: 148×208 mm
ISBN: 978-80-262-1595-0
Doporučená cena: 319 Kč

Knihu Vzdej se! vydalo nakladatelství Portál.

 

Larry Richards

Larry Richards je americký katolický kněz, autor řady spirituálních knih, vyhledávaný kazatel a duchovní doprovázející. V Portále vyšla jeho knihy Buď mužem! (2017).

Zdroj informací: nakladatelství Portál


Portál byl založen v roce 1990 a dnes patří mezi dvacet největších nakladatelství v ČR. Vydává publikace z těchto oblastí: psychologie, pedagogika, sociální práce, média, populárně psychologická literatura, příručky pro rodiče, knihy her, knihy o zdravém životním stylu, rozhovory se zajímavými osobnostmi, knihy pro děti aj. Vydává také čtyři periodika: Psychologie dnesDěti a myRodina a školaInformatorium 3–8. Portál pořádá též odborné semináře pro pedagogy (akreditace MŠMT) a kurzy pro rodiče.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVzdej se!
a žij podle Boží vůle

Richards, Larry

Portál, 2020

Napsat komentář