Získejte příběh o násilí, které se dědí

v-rouse-berancim-audiokniha-perex
Podle sousedů to byla šťastná rodina, přesto otec vzal do ruky zbraň a zavraždil děti, manželku a nakonec i sám sebe, a to navíc na Štědrý den. Lauri Kivi se o případu rozhodne napsat reportáž a zjišťuje, že se vše možná odehrálo úplně jinak.

Tragický Štědrý den

NIKDO NEZŮSTANE UŠETŘEN

Šťastná rodina – tak to alespoň říkají sousedé. Ale přímo na Štědrý den zavraždí otec své děti před očima jejich matky, poté samotnou matku, a nakonec – sebe.

Finský kriminální novinář Lauri Kivi začíná psát rozsáhlý článek o rodinných vraždách, který ho zavede do jeho vlastní minulosti a zdrcujícího dětství a také do života jeho dospívající dcery. Kivi má pocit, že zde se nejedná o náhodné vraždy. A má naprostou pravdu. Ale v mnohem šílenějším smyslu, než si kdy dokázal představit…

V rouše beránčím je příběh o násilí, které je předáváno z generace na generaci, ale také o odpuštění.

 

V rouše beránčím

Autor: Simo Hiltunen

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Aleš Procházka
Překlad: Linda Dejdarová
Délka: 15 hodin 17 minut
Vydáno: 4/2020

Přečtěte si více o audioknize V rouše beránčím, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Simo Hiltunen je reportérem a producentem ze severního Finska. V rouše beránčím je jeho první román. Finští literární kritici označili knihu jako nejdůležitější a nejzajímavější debut roku 2015. Hiltunenova druhá detektivka se stejným hlavním hrdinou – Lauri Kivim, vyšla ve Finsku na podzim roku 2018 pod názvem Ihmisen kuoressa (Freefall).
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu V rouše beránčím

Lauri Kivi je kriminální novinář, takže vyvraždění celé rodiny přímo na Štědrý den mu nemůže uniknout. Ve snaze získat informace ze zákulisí případu jako první se pouští do pátrání na vlastní pěst a brzy zjistí, že zcela jistě nešlo o žádnou náhodnou vraždu a celá tragédie se mohla odehrát jinak, než se původně zdálo. K jakým závěrům dojde a jak s těmito událostmi souvisí jeho vlastní minulost si poslechněte v audio verzi severské krimi, jejímž autorem je Simo Hiltunen a kterou v české verzi namluvil Aleš Procházka.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu V rouše beránčím vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu V rouše beránčím
probíhá od 25. dubna do 8. května 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy V rouše beránčím

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV rouše beránčím
Audiokniha

Hiltunen, Simo

Audiotéka.cz, 2020

Napsat komentář