Zasoutěžte si o důkaz, že padesátkou život nekončí

v-nejlepsim-veku-perex
Máte pocit, že padesátými narozeninami skončil ten skvělý život plný zábavy a čeká vás už jen trápení a cesta všedností až do hrobu? Martina Kemrová vás ve své knize přesvědčí, že tomu tak není, a ukáže vám, jak si život i nadále užívat.

Padesát je nejlepší věk

Je ti padesát, což není šestnáct, a máš pocit, že jsi stará, život skončil a čeká tě už jen cesta pouští všednosti do hrobu. Tělo bolí, kůže povoluje, nezdá se, že by svět byl ústřice, která se nechá jen tak vysrknout. Zkrátka, není lehké nacházet motivaci vyskočit ráno z postele a s úsměvem na rtech čelit realitě. Na druhé straně, je pořád dost věcí, které za to stojí. Jsou jiné, než když nám bylo dvacet, ale zato jsou prověřené časem.

Říká se, že nový zvyk se ukotví, pokud ho budeš dodržovat 28 dní. A tak si autorka řekla, že hodí na papír 28 důvodů, proč je zrovna padesátka, když ne boží, tak fajn věk. Jeden na každý den plus úkol na konci. A schválně jestli i 29. den budeš stejně trudomyslná, jako na začátku. A já ti přísahám, že ne! Chytrý, ironický, a hlavně vtipný průvodce životem moderní ženy v nejlepším věku.

 

V nejlepším věku

Autorka: Martina Kemrová

Vydalo: nakladatelství CPress
Ilustrace: Barbora Balgová
Počet stran: 128
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2019
ISBN: 978-80-264-2858-9

Přečtěte si více o knize V nejlepším věku, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Trávení času s lidmi – vysavači
„Neměla bys čas na kafe?“ Je pár lidí, od nichž tahle esemeska fakt nepotěší. Je mi totiž jasné, že na mě nahrnou svoje problémy, s nimiž jim neporadím, můžou si za ně sami, a nikdy s nimi nic neudělají, a zatímco já se budu v depresi potácet domů, oni s ulehčením odskotačí jako jarní kůzlátka. Až do příští SMS o tom kafi. Trvalo mi dlouho, než jsem přišla na to, že jsou lidi, co vysávají z atmosféry kyslík a jakýkoli náznak endorfinů. Prostě je všechno špatně a je potřeba tím nakazit co nejvíc lidí. Rady porady nepomůžou, oni chtějí trpět a mít pocit, že svět je zlý. Kdyby se s tím spokojili a tiše si trpěli v soukromí, pak neřeknu ani popel, ale oni to potřebují šířit. Tůdle, tuhle hru nehraju!

Chození po krámech
To je podobná kategorie jako nuda. Zvlášť sebevražedná, když si připadám nemožná a k ničemu. Takže metoda muž: vím, co chci, online ověřím, kde by to mohli mít, vydám se na lov. Když nemají divočáka, kterého potřebuju ulovit, nekoukám po veverkách a jdu po prasečí stopě do jiného krámu. Tři a dost, a hajdy domů. (Kecám, tohle čas od času taky neuhlídám, jsem holčička.) (str. 48)

 

Vyhrajte knihu V nejlepším věku

Možná i vy patříte mezi ty ženy, které se s padesátými narozeninami propadly do deprese a mají pocit, že je v životě už nečeká žádné štěstí, natož pak zábava. Martina Kemrová si to chvíli myslela taky, ale potom se rozhodla s tím bojovat a vymyslela 28 důvodů, které vás přesvědčí, že po padesátce život nekončí. Začtěte se do jejího vtipného a zároveň lehce ironického průvodce pro moderní ženy a přesvědčte samy sebe, že i když padesát není možná ten věk, který považujete za nejlepší, tak pořád stojí za to si ho užít.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu V nejlepším věku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu V nejlepším věku
probíhá od 19. do 25. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy V nejlepším věku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeV nejlepším věku
Bohyně (skoro) nestárnou

Kemrová, Martina

CPress, 2019

Napsat komentář