Zasoutěžte si o návod, jak pracovat se svým dechem

Dychani jako zivouci deni
Dechových cvičení, která vám mají pomoci s uvolněním, soustředěním nebo proti stresu, existuje mnoho. Všechna jsou však příliš univerzální, zatímco dechový rytmus každého z nás je odlišný. Poznejte ten svůj a naučte se s ním pracovat.

Dechová terapie na míru

Každý člověk má svůj dechový rytmus, odpovídající jemu samému, jeho osobnosti. Většinou si přitom svůj dech brzdí, překrývá, potlačuje, brání mu v plném rozvinutí. Hloubka, přirozenost a harmonie dýchání souvisí se schopností vnitřního soustředění, uvolněného odevzdání se vědomí, že jsme neseni přirozenými přírodními silami.

Kniha obsahuje řadu vyobrazených dechových cvičení, ale bez vykonstruovaných dechových technik. Jde pouze a jen o to, poznat vlastním prožitím přirozený, původní dech, přijmout jej a dát mu možnost, aby se rozvíjel.

 

Dýchání jako živoucí dění

Autorka: Susanne Barknowitzová

Vydalo: nakladatelství Kazda
Překlad: Magdalena Havlová
Počet stran: 112
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2019
ISBN: 978-80-907420-3-1

Přečtěte si více o knize Dýchání jako živoucí dění, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také přečíst náš článek a prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Dýchání jako živoucí dění

Každý z nás má svůj vlastní dechový rytmus, který však z různých důvodů brzdíme a bráníme mu v plném rozvinutí, čímž si škodíme. K uvolnění a navození harmonie existuje mnoho dechových cvičení, která jsou však bohužel velmi univerzální. Metody Susanne Barknowitzové jsou jiné – nesnaží se vám totiž vnutit vykonstruované techniky jako je počítání, zkracování nebo naopak prodlužování, ale naopak vás naučí, jak poznat a rozvíjet vlastní dech a naučit se s ním pracovat tak, aby to nejlépe vyhovovalo vám samým.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Dýchání jako živoucí dění vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Dýchání jako živoucí dění
probíhá od 29. března do 4. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné publikace Dýchání jako živoucí dění

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDýchání jako živoucí dění
Dechová terapie v praxi

Barknowitzová, Susanne

Kazda, 2019

Napsat komentář