Zasoutěžte si o tipy, jak zlepšit kvalitu svých kreseb

naucte-se-dobre-kreslit-perex
Baví vás kreslení, ale stále máte pocit, že vašim výtvorům ještě krůček k dokonalosti chybí? Kateri Ewingová během své dlouholeté praxe pochytila mnoho užitečných tipů, které by vám mohly pomoci. Přečtěte si je.

Dodejte svým kresbám působivost

naucte-se-dobre-kreslit-ukazkaZachyťte své náměty na papír tak jako nikdy předtím.

Hledáte způsob, jak výrazně zlepšit kvalitu svých kreseb? Chcete objevit novou perspektivu kreslířského umění? Nebo snad chcete svým dílům dodat více poezie a působivosti?

Kniha Naučte se dobře KRESLIT vám pomůže dosáhnout vašich cílů díky projektům zkoumajícím grafit, uhel, inkoust i akvarelové lazury, přičemž klade důraz na techniky, které si Kateri Ewingová vypracovala během své mnohaleté praxe a výuky. Kateri vaše oko naučí vidět jasně obrysy, linie i stíny vybraného předmětu, zatímco vy se učíte kreslit nástroji, které dokonale vyjadřují to, co skutečně vidíme. Jejím hlavním zájmem je příroda – ptáci, květiny a rostliny, které si můžete pozorně prohlédnout. Objevte techniky, kterými můžete zachytit jemnost ptačích per, přírodní mramorování na kousku ovoce, žilkování a sametovou texturu listu – zkrátka všechny ty drobné detaily, které zvýrazňují realistickou kvalitu kresby. Kateri vás pečlivě provede všemi potřebnými kroky.

Nechte se inspirovat knihou Naučte se dobře KRESLIT a změňte svou uměleckou vizi.

 

Naučte se dobře KRESLIT

Autorka: Kateri Ewingová

Vydalo: nakladatelství Zoner Press
Překlad: Veronika Nohavicová
Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Vydáno: 1/2020
ISBN: 978-80-7413-404-3

Přečtěte si více o knize Naučte se dobře KRESLIT, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Zoner Press. Navíc si můžete také prohlédnout krátkou ukázku.

Nakladatelství Zoner Press se zaměřuje na překladové a původní české publikace. V roce 2007 byla nabídka vydavatelství rozšířena o řadu oblíbených knih Naučte se kreslit… a v roce 2008 o fantasy žánr v edici Zoner Fantazie a populární publikace s japonskou mangou a komiksy, které vychází pod logem Zoner Manga. Pro vydavatelství jsou velmi inspirativní webové diskuse, názory, tipy a přání čtenářů, které probíhají na Facebooku Manga Zoner, kde jsou stále nové aktuální informace.

 

Vyhrajte knihu Naučte se dobře KRESLIT

Abyste dokázali dodat svým kresbám na živosti, působivosti a dokonalosti, musíte dobře znát techniku a především nástroje, které při jejich vytváření používáte. Ať už se jedná o grafit, akvarel nebo uhel, každý z nich má svá specifika. Kateri Ewingová je během dlouholeté praxe dobře poznala a tyto znalosti předává dál nejen ve svých lekcích, ale také prostřednictvím knih, z nichž si jednu můžete nyní přečíst a pokusit se v ní popsané vědomosti promítnout i do své tvorby.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Zoner Press vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Naučte se dobře KRESLIT vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Naučte se dobře KRESLIT
probíhá od 23. března do 5. dubna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Naučte se dobře KRESLIT

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNaučte se dobře kreslit

Ewingová, Kateri

Zoner Press, 2020

Napsat komentář