Zasoutěžte si o chutné recepty z jednoho plechu

zeleninove-zazraky-z-jednoho-plechu-perex
Myslíte si, že k tomu, abyste připravili chutný a pestrý oběd či večeři, potřebujete celou řadu ingrediencí a musíte nutně zašpinit hory nádobí? My vás přesvědčíme, že tomu tak není. Existuje jednoduchý způsob, jak uvařit snadno v jednom plechu.

Vařte chutně a bez hromady nádobí

zeleninove-zazraky-z-jednoho-plechu-ukazkaCo vám kuchařka radí? Napěchovat plech zeleninou, luštěninami, zrním, bylinkami a dalšími dobrotami, vrazit do trouby a nechat je ukázat, co dovedou. Když se totiž spojí trouba s plechem, můžete vytvořit hlavní jídla všeho druhu s minimální námahou a výsledky jsou opravdu neuvěřitelné! Kdo by nemiloval vaření, které je pohodlné, uvolněné, nezašpiníte při něm moc nádobí a ještě umocňuje chuť a vůni? Jsou tu k vyzkoušení slaná lákadla i sladká potěšení na snídani, brunch, oběd i večeři.

Liz Franklinová, autorka píšící o jídle ověnčená cenami, vás pozve také na kulinární cestu kolem světa – můžete vyzkoušet leccos od snadného dhalu z trouby po tex-mex zeleninové tacos. Ať už jste dlouholetý vegetarián nebo vegan, hostíte přátele nebo vaříte pro rodinu, která se živí rostlinnou stravou, nebo jednoduše chcete omezit spotřebu masa – následující stránky nabízejí spoustu svůdných jídel k vyzkoušení.

 

Zeleninové zázraky z jednoho plechu

Autorka: Liz Franklinová

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 144
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-7529-744-0

Přečtěte si více o knize Zeleninové zázraky z jednoho plechu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Zeleninové zázraky z jednoho plechu

I s minimální námahou a bez hromady špinavého nádobí můžete vykouzlit chutné a pestré pokrmy, které potěší také vegetariány a vegany. Liz Franklinová vám ve své knize nabídne 101 sladkých i slaných receptů, které můžete vyzkoušet a inspirovat se jimi při vymýšlení vlastních kombinací. Uvařte si výbornou snídani, brunch, oběd nebo večeři z jednoho plechu.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zeleninové zázraky z jednoho plechu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Zeleninové zázraky z jednoho plechu
probíhá od 16. do 22. února 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 kuchařky Zeleninové zázraky z jednoho plechu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZeleninové zázraky z jednoho plechu
101 snadných a výživných jídel přímo z trouby, vhodných i pro vegetariány a vegany

Franklinová, Liz

Slovart, 2019

Napsat komentář