Objevujte evropské metropole

emma-rosanahled
Chcete přiblížit dětem, jak to vypadá v různých evropských městech? Máte k dispozici ojedinělé průvodce pro nejmenší, které je nejen seznámí s prostředím, ale také zabaví samolepkami.

Knihy vydalo nakladatelství Presco group ve své edici pro děti Ella&Max.
Říká se, že rodiče vždycky vědí, co je pro jejich dítě nejlepší. A protože o tom byli přesvědčeni i tátové dvou mrňousů – Elly a Maxe –, rozhodli se založit stejnojmennou značku knížek pro děti a vydávat tituly podle vlastního vkusu a uvážení.
Ve druhé polovině roku 2016 tak přišly na svět první knížky s logem Ella & Max, které si brzy našly místo v srdcích malých čtenářů i v knihovničkách mnoha mateřských a základních škol.

Ella-&-Maxlogo

Nejprve se s malou Emmou můžeme vypravit do Paříže. Poznáte, že Paříž není jen slavná Eifellovka, ale že je plná mnoha zajímavých zákoutí a že nabízí také typická jídla.

Objevuj s Emmou krásy Paříže! Doplň známá pařížská zákoutí o zamilované páry, květiny a mnoho dalších detailů – máš na to 250 samolepek! Oblíbená série minimiky přichází s další novinkou v podobě zábavné samolepkové knížky, v níž budou děti společně s panenkou Emmou a jejími kamarádkami Amelií a Audrey objevovat nejznámější kouty francouzské metropole Paříže zvané „město zamilovaných“.

Pařížskou scenerii mohou doplnit spoustou krásných samolepek podle vlastní fantazie a v knížečce najdou také mnoho zajímavých informací o tamních památkách, známých místech, ale také třeba o delikatesách světově vyhlášené francouzské kuchyně.

Ukázka z knihy

emma-pariz-mesto-plne-samolepek-ukauka

Emma & Paříž

Autor: Charlotte Segond-Rabilloud

Počet stran: 24
Vazba: brožovaná
Formát: 240×310 mm
ISBN: 978-80-88276-94-4
Doporučená cena: 139 Kč

 

Přečtěte si více o knize Emma & Paříž

———————-

V druhém sešitu plném samolepek se s malou Rosou projdeme po Lisabonu. Co objeví v této – pro nás tak vzdálené – evropské metropoli?

Oblíbená série minimiky přichází s další novinkou v podobě zábavné samolepkové knížky, v níž budou děti společně s panenkou Rosou a jejími kamarádkami Mariou a Filipou objevovat nejznámější kouty portugalské metropole Lisabonu, nejzápadněji položeného hlavního města v Evropě. Lisabonskou scenerii mohou děti doplňovat spoustou krásných samolepek podle vlastní fantazie a v knížečce najdou také mnoho zajímavých informací o tamních památkách, známých místech, ale také třeba o specialitách místní kuchyně.

Ukázka z knihy

rosa-lisabon-mesto-plne-samolepek-ukazka

Rosa & Lisabon

Autor: Charlotte Segond-Rabilloud

Počet stran: 24
Vazba: brožovaná
Formát: 240×310 mm
ISBN: 978-80-88276-95-1
Doporučená cena: 139 Kč

 

Přečtěte si více o knize Rosa & Lisabon.


Nezapomeňte také na sešity plné zvířátek!

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEmma & Paříž
Město plné samolepek

Segond-Rabilloud, Charlotte

EllaaMax, 2019

zobrazit info o knizeRosa & Lisabon
Město plné samolepek

Segond-Rabilloud, Charlotte

EllaaMax, 2019

Napsat komentář