Svatební idylka se proměnila v noční můru

Nevesta v okovech
Růžové brýle mohou přivést člověka až do vlhké kobky s okovy na noze. O tom se přesvědčí hlavní hrdinka Tamara, která propadne kouzlu Daniela a provdá se za něj. Po svatbě na ni čeká boj o holý život a měsíce utrpení. Podaří se jí přežít?

Poklidný život se může nečekaně změnit v peklo na zemi. Či spíš rovnou dramatický boj o přežití. Stačí k tomu docela málo. To když si navzdory varování okolí nesundáme růžové brýle a včas nezjistíme, s kým máme tu čest. Atraktivní Tamara se bezhlavě zamiluje do charismatického Daniela. Zcela mu podléhá a navzdory své nesmělosti s ním proniká do tajů erotiky a sexuálních hrátek. Jejímu štěstí, zdá se, nic nestojí v cestě. Svatebním dnem však idylka končí. Navenek úžasný a dokonalý Daniel totiž skrývá hrůzné tajemství. Nevěsta se první den svého manželského života probouzí ve vlhké tmavé kobce s poutem na noze. Nemá tušení, že se nachází v dobře ukryté staré kamenné tvrzi, ze které není úniku, a že nadcházející měsíce budou těmi nejhoršími v jejím životě…

Ukázka z knihy

„Zlý sen?“ Opáčil Dan tlumeným hlasem. „No, jak pro koho. Pro mě určitě ne. Právě naopak. Teď teprve začne ta pravá realita, broučku.“
„Ty hajzle,“ vykřikla Tamara z plných plic a vrhla se na Dana.
„Ty zasranej, hnusnej hajzle. Nenávidím tě! Chcípni, ty zrůdo!“ křičela a začala ho pěstmi tlouct do hrudi a do obličeje. Než se Dan stačil vzpamatovat z jejího nečekaného útoku, trefila ho pěstí přímo mezi oči do kořene nosu. Vykřikl bolestí, rychle zvedl ruce na obranu a otočil hlavu do strany, aby se vyhnul další ráně. Tamara nepřestávala běsnit, jenže bohužel nebyla jediná, kdo dostal vztek. Dana její chování tak rozzuřilo, že jí začal rány divoce oplácet. Byl o dost vyšší než ona a bezpochyby silnější, takže neměla nejmenší šanci se mu ubránit. Bil ji zaťatými pěstmi hlava nehlava, až upadla na zem. Ale Dan ve své zuřivosti nepolevoval a vší silou do ležící Tamary kopal. (str. 6)

Nevěsta v okovech

Autorka: Blanka Kubíková

Počet stran: 136
Vazba: vázaná
Formát: 145×210 mm
ISBN: 978–80-907508-9-0
Doporučená cena: 269 Kč

 

 

Knihu Nevěsta v okovech vydalo nakladatelství MaHa.


Nakladatelství MaHa založila na sklonku roku 2016 spisovatelka Markéta Harasimová. Opěrnou kostrou jeho nabídky jsou její vlastní díla – tedy knihy ze současného českého prostředí pro české čtenáře, a především čtenářky. Produkci rozšíří o audioknihy, prioritně opět podle svých knižních předloh. Na e-shopu nakladatelství budou postupně k zakoupení také knihy jiných českých a slovenských autorů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNevěsta v okovech

Kubíková, Blanka

MaHa, 2019

Napsat komentář