Zahrajte si o nebezpečnou noční návštěvu

nocni-navsteva-perex
Zoufalá Alice prchá se synem před násilnickým manželem a doufá, že na konci cesty na ně konečně čeká bezpečí. Veze si s sebou však i jedno temné tajemství. Také sociální pracovnice Mattie jedno takové má. Které z nich je nebezpečnější?

Uprostřed lesa ve sněhové bouři

Jedné noci, uprostřed sněhové bouře, vystoupí z autobusu Alice s desetiletým synem Orenem. Prchají před jejím násilnickým manželem a zoufalá Alice se snaží schovat a ochránit sebe i své dítě. Jedno tajemství si ovšem nechává pro sebe.

U autobusu je vyzvedne Mattie, padesátiletá sociální pracovnice, která žije sama v polorozpadlém domě uprostřed lesa. Když je potřeba se uprostřed noci o někoho postarat, volají právě jí. Podle pravidel by měla odvézt Alici a Orena na místní ubytovnu, ale místo toho je vezme k sobě domů. Že Oren jí připomíná mladšího bratra, který před třiceti lety zemřel, když mu bylo deset, si ovšem Mattie nechává pro sebe.

Zatímco sněhová bouře okolo nich zesiluje, vyplouvá minulost obou žen na povrch. Která z nich je víc nebezpečná a která ve větším nebezpečí?

 

Noční návštěva

nocni-navsteva-obalkaAutorka: Caroll Goodman

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Jana Kordíková
Počet stran: 248
Vazba: pevná
Vydáno: 1/2020
ISBN: 978-80-271-2282-0

Přečtěte si více o knize Noční návštěva, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Noční návštěva

Mattie je padesátiletá sociální pracovnice, která je vždy po ruce, když je potřeba se naléhavě postarat o někoho v nouzi. Tentokrát má vyzvednout Alici a jejího syna Orena, ale místo toho, aby je odvezla, jak je v městečku zvykem, na místní ubytovnu, rozhodne se je nechat přespat u sebe. Všichni tři se tak ocitají v polorozpadlém domě uprostřed lesa, všude kolem zuří sněhová bouře, a navíc obě ženy něco skrývají. Která z nich je nebezpečnější a která v ohrožení? To si přečtěte v napínavém thrilleru Caroll Goodman.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Noční návštěva vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Noční návštěva
probíhá od 1. do 14. února 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 thrillery Noční návštěva

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNoční návštěva

Goodman, Caroll

Cosmopolis, 2020

Napsat komentář