Zahrajte si o nové humorné povídky Haliny Pawlowské

takhle-jsem-si-to-teda-nepredstavovala-perex
Určitě se vám už stalo, že jste se ocitli v situaci, která se vyvíjela úplně jinak, než jste si ji naplánovali nebo představovali. Nová kniha oblíbené humoristky Haliny Pawlowské vás uklidní, že v tom rozhodně nejste sami.

Povídky, ve kterých se možná poznáte

Humorné povídky o tom, že rodina a láska vám nedají pokoj ani ve stáří

Pro všechny optimisty, kteří se aspoň jednou stěhovali, aspoň jednou rekonstruovali, stavěli, neustále něco opravovali, milovali a trápili se. A pro všechny, kteří se pořád smějí, i když si to teda představovali úplně jinak.

 

Takhle jsem si to teda nepředstavovala

Autorka: Halina Pawlowská

Vydalo: nakladatelství Motto
Počet stran: 184
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 12/2019
ISBN: 978-80-267-1553-5

Přečtěte si více o knize Takhle jsem si to teda nepředstavovala, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Motto patřící pod společnost Albatros Media. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Motto-AM

Nakladatelství Motto vydává kvalitní českou beletrii a romány. Významnou součástí portfolia jsou i kvalitní detektivky severských, anglických a amerických autorů. Uvádí na trh knihy nových žánrů, například foodwritingové romány. Nejen ženám jsou pak určeny tituly psychologické.

Albatros Media, a.s. je mediální společnost a největší knižní vydavatelství v ČR. V návaznosti na tradici sahající až k roku 1949 společnost vydává více než tisíc knižních titulů ročně. Skupina zaštiťuje knižní nakladatelství Albatros, CooBoo, Plus, Motto, XYZ, Edika, BizBooks, CPress, Computer Press, Management Press, B4U Publishing, Fragment, Egmont, Kniha Zlín, Vyšehrad, Panteon, partnerský projekt Edice České televize a nakladatelství elektronických knih eReading a Palmknihy a nabízí díky tomu široké spektrum mediálních produktů – knih, e-knih a audioknih.

 

Ukázka z knihy

Tenkrát mému muži asi hodinu trvalo, než pochopil, že tuhle sobotu s ním nepůjdu venčit psa ani nepojedem na řízky k jeho matce. Došlo mu, že mne musí dopravit do nemocnice. Opírala jsem se o něj těžce a on vzdychal, protože měl křehkou kostru.
Doktor, který měl službu, byl krásný. A já ho znala! Milovala jsem ho, když mi bylo čtrnáct a on byl diskžokejem ve známém pražském klubu. Netušila jsem, že se z něj stal neurolog. Vzpomněl si na mě. Jednou jsem se s ním líbala, a protože si nechal brýle v kapse u košile, tak jsem mu je na jeho hrudi svou mohutnou vášní rozdrtila. (str. 8)

 

O autorce

Halina Pawlowská je oblíbená česká spisovatelka a scenáristka. Narodila se ukrajinskému básníkovi a české učitelce. Vystudovala FAMU, obor scenáristika a dramaturgie. Mezi její nejúspěšnější filmy patří kultovní komedie Vrať se do hrobu, komedie Můj hříšný muž, Evo, vdej se a Díky za každé nové ráno. Za tento scénář byla oceněna i americkou nadací Sundance, kterou založil Robert Redford. Výrazných úspěchů dosáhla i ve světě médií. Založila deník Metropolitan a tři úspěšné společenské časopisy Story, Šťastný Jim, a Glanc. Je rovněž autorkou a moderátorkou úspěšných televizních cyklů jako V žitě, Zanzibar, Dokonalé štěstí a Banánové rybičky. V roce 2013 napsala libreto k muzikálu Adam a Eva.
(Zdroj informací: společnost Albatros Media)

 

Vyhrajte knihu Takhle jsem si to teda nepředstavovala

Máte rádi povídky Haliny Pawlowské a rádi se smějete vtipným situacím a zážitkům, které popisuje? Ty z nejnovější knihy budete pravděpodobně znát i na vlastní kůži, protože komu z nás se nikdy nestalo, že si něco předem představoval a naplánoval úplně jinak, než jak to nakonec dopadlo? Přesvědčte se, jak je důležité se nad takovou situaci umět povznést a zasmát se jí.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Motto patřícím pod společnost Albatros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Takhle jsem si to teda nepředstavovala vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Takhle jsem si to teda nepředstavovala
probíhá od 24. prosince 2019 do 6. ledna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy povídek Takhle jsem si to teda nepředstavovala

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTakhle jsem si to teda nepředstavovala

Pawlowská, Halina

Motto, 2019

Napsat komentář