Získejte hádanky z říše Divů určené nejen pro Alenku

alencina-zapeklita-dobrodruzstvi-perex
Máte rádi hádanky a rádi si lámete hlavu logickými úlohami? V tom případě se přidejte k Alence, kočce Šklíbě, Bílému Králíkovi a dalším dobře známým obyvatelům říše Divů a potrapte své mozkové závity více než 35 hádankami.

Zamotané hádanky s logickým řešením

„Už jste vyluštili hádanku?“ řekl Kloboučník a obrátil se k Alence.

Připojte se k Alence, Bílému Králíkovi, kočce Šklíbě i mnoha dalším prazvláštním obyvatelům říše Divů a k jejím zapeklitým dobrodružstvím. S více než 35 logickými hádankami k rozlousknutí, jejichž zamotanost je stále podivnější!

 

Alenčina zapeklitá dobrodružství

alencina-zapeklita-dobrodruzstvi-obalkaAutor: Gareth Moore

Vydalo: Edice Knihy Omega
Překlad: Dana Křepelová
Počet stran: 64
Vazba: pevná
Vydáno: 11/2019
ISBN: 978-80-7642-038-0

Přečtěte si více o knize Alenčina zapeklitá dobrodružství, kterou do soutěže věnovala Edice Knihy Omega patřící pod společnost Knihy Dobrovský.

Edice Knihy Omega vydává klasickou českou i světovou literaturu. V produkci nakladatelství naleznete také aktuální světové bestsellery severských, britských či amerických spisovatelských hvězd.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

Vyhrajte knihu Alenčina zapeklitá dobrodružství

Když se Alenka setkala v říši Divů s Kloboučníkem, dostala od něj zvláštní hádanku: „Proč je havran jako psací stůl?“. Na odpověď nepřišla, a navíc se dozvěděla, že ji vlastně neznal ani sám Kloboučník. Ale nebojte se, takové hádanky v knize Garetha Moorea nenajdete. Na první pohled sice možná vypadají stejně zamotaně, ale k jejich vyřešení stačí trocha logického myšlení. Můžete si to vyzkoušet!

Ve spolupráci s Edice Knihy Omega patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Alenčina zapeklitá dobrodružství vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Alenčina zapeklitá dobrodružství
probíhá od 19. prosince 2019 do 1. ledna 2020.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Alenčina zapeklitá dobrodružství

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAlenčina zapeklitá dobrodružství

Moore, Gareth

Edice Knihy Omega, 2019

Napsat komentář