Vyhrajte příběh nečekané lásky na první pohled

den-kdy-jsem-zahlidla-lasku-perex
Laurie nepatří mezi beznadějné romantičky, které čekají na svého prince na bílém koni a čas si krátí hltáním románů z červené knihovny. Dokonce nevěří ani na lásku na první pohled. A o to více ji zasáhne, když ji jednoho dne potká.

Přátelství, nebo láska?

Laurie si je jistá, že člověk se na první pohled zamilovat prostě nemůže. Život přece není scéna z romantického filmu, že?

Ale jednoho šedivého prosincového dne si z okna londýnského autobusu všimne muže. A on si všimne jí… Ten magický moment, kdy se jeden druhému podívají do očí… A vzápětí autobus i s Laurie ze zastávky odjíždí.

Je jí jasné, že toho blonďáka se zelenomodrýma očima už nikdy neuvidí. Přesto jej po celý další rok hledá na každé zastávce a v každé kavárně v Londýně. Ale marně. Co na tom záleží?

Jenže na vánočním večírku jí její nejlepší kamarádka Sarah představí svého nového partnera Jacka. Prý je to láska jejího života. Jack ovšem není nikdo jiný než „blonďák ze zastávky“. Laurie se rozhodne jít Sarah z cesty a žít si svůj vlastní život. Ale co když má osud jiné plány?

Následuje deset let plných přátelství, lásky, zlomených srdcí, promarněných příležitostí a nečekaných rozhodnutí. Osud si s Laurie, Sarah i Jackem zahrává a vede je po klikatých cestičkách, které však nakonec možná povedou ke štěstí.

 

Den, kdy jsem zahlídla lásku

Autorka: Josie Silverová

Vydalo: nakladatelství Cosmopolis
Překlad: Dominika Křesťanová
Počet stran: 368
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-247-2862-9

Přečtěte si více o knize Den, kdy jsem zahlídla lásku, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Cosmopolis.

Nakladatelský dům Grada, největší vydavatel odborné literatury, rozšířil v roce 2015 své portfolio o značku Cosmopolis. Tato značka vám přináší kvalitní světovou a českou beletrii. Nabízí všem čtenářům ty nejlepší knihy z celého světa, strhující příběhy, napínavá dramata, ale i romantiku a zábavu.

 

Vyhrajte knihu Den, kdy jsem zahlídla lásku

Laurie vždy věřila, že na to, aby se člověk zamiloval, potřebuje více než jediný pohled. Nežijeme přece v romantickém filmu. Ale když zahlédne jednoho prosincového dne muže, o kterém je ihned přesvědčena, že to je „ON“, je nucena svůj názor přehodnotit. Další rok tak stráví hledáním jeho zelenomodrých očí a blond vlasů všude, kde se octne. Až jednoho dne se s ním znovu setkává – bohužel Jack je nový přítel její nejlepší kamarádky Sarah. Laurie chce vycouvat, ale když jde o životní lásku, není to jednoduché. O tom se můžete přesvědčit v románu Josie Silverové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Cosmopolis vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Den, kdy jsem zahlídla lásku vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Den, kdy jsem zahlídla lásku
probíhá od 7. do 20. prosince 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Den, kdy jsem zahlídla lásku

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDen, kdy jsem zahlídla lásku

Silverová, Josie

Cosmopolis, 2019

Napsat komentář