Kráska a bodyguard

ochrance-perex
Bestsellerová autorka Jody E. Malpasová přichází s erotickým románem, který zachycuje příběh na první pohled rozmarné Camille a bodyguarda Jakea. Ten překvapeně zjišťuje, že Camille je úplně jiná, než si původně myslel.

Smyslný erotický román od bestsellerové autorky Jodi Ellen Malpasové. Lidé si myslí, že mají Camille Loganovou přečtenou: tatínkova holčička; krásná, rozmazlená mladá žena, které tatínek financuje její životní styl. Ale Camille je zvyklá mít život ve vlastních rukou. Jednou udělala chybu, která se jí krutě vymstila. Nyní se snaží být nezávislá, ovšem kvůli obchodním aktivitám svého otce je v ohrožení. Jake Sharp také v minulosti udělal chybu a následky byly zničující – a to jak osobně, tak profesionálně. Přísahal, že už nikdy nedopustí, aby se to opakovalo. Proto přijme práci bodyguarda Camille Loganové. S její pověstí v tom nevidí žádný problém. Ona je ale ve skutečnosti jiná. Je soucitná, vřelá a zábavná, a povinnost ji chránit se brzy začne prolínat s potěšením. Ale Jake ví, že ji nemůže mít…

 

Ochránce

Autorka: Jodi Ellen Malpasová
Přeložila: Kristýna Vyhlídková

Počet stran: 448
Vazba: vázaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-271-0597-7
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Ochránce vydalo nakladatelství Cosmopolis.

 

Ukázka z knihy

„Opatrně,“ zamumlá tiše a s lehkostí mě podpírá, dokud znovu nestojím pevně na svých. „V pořádku?“ Pohlédne na mě, ale nic jiného v tom pohledu není.
Okamžitě mi začne chybět teplo jeho rozložitého hrudníku. Je to ten nejdokonalejší muž, jakého jsem kdy viděla, a to už je co říct, vzhledem k tomu, že jsem fotila s tolika krásnými muži, že jsem si je ani nebyla schopná zapamatovat. Jenže on je muž. Opravdový muž – velký, silný, vyzrálý. Bělostný límeček jeho košile a dokonale uvázaná šedá kravata nedokážou skrýt elementární energii, která z něj vyzařuje.
Ach, bože!
Trochu se seberu a otočím se k otci. „Co tím myslíš, dávejte na ni pozor?“ zeptám se.

Přečtěte si celou ukázku.

 

Jodi Ellen Malpasová

Jodi Ellen Malpasová se narodila ve městě Northampton ve Velké Británii. Původně pracovala v rodinné stavební firmě, kterou měla jednou převzít. Nakonec však sebrala odvahu a v roce 2012 vydala svou první knihu, úvodní díl trilogie This Man v elektronické podobě. Příběh s ústřední postavou zámeckého pána Jesse Wardyho získal neuvěřitelný ohlas po celém světě. Autorka se nyní již plně soustředí na kariéru spisovatelky. Její další trilogie s názvem Jedna noc sleduje osudy Livy a tajemného Millera Harta.

Informace byly čerpány ze stránek společnosti Albatros Media.


Nakladatelství Cosmopolis vzniklo na jaře roku 2015 a je součástí zavedeného nakladatelského domu Grada. Logo značky v sobě zahrnuje hned několik významů: hřbety stojících knih, živoucí město a rytmus. Přináší tak svým čtenářům knihy z celého světa, zahraniční i českou beletrii všech žánrů, a současně drží prst na tepu doby. Pestrou skladbu žánrů (od detektivek a thrillerů přes humor až po čtení pro ženy) ilustruje také motto redakce: knihy všech barev.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOchránce

Malpasová, Jodi Ellen

Cosmopolis, 2019

Napsat komentář