Zahrajte si o dobrodružný příběh ze zvířecí říše

nartoun-olin-vypravi-perex
Ve zvířecí říši se stále něco děje a redaktor Nártoun Olin o tom ví své, protože o místních událostech píše do Pralesních novin. A vy se také můžete stát jeho spolupracovníky a pomoci mu s odhalením záhady okolo hřívy lva Tondy!

Zvířecí svět, kde nic není nemožné

nartoun-olin-vypravi-ukazkaDobrodružný příběh s vyšším přesahem o rošťárnách, pátrání a o tom, jak je důležité si vážit toho pravého přátelství.

Redaktor Pralesních novin Nártoun Olin vás zavede svým vyprávěním s tajemnou zápletkou do zvířecí říše, kde je spousta rošťáků, kteří nemají nouzi o dobrodružství, ale ani o průšvihy. Lev Tonda a bobr Pepa, navzdory mnoha nástrahám, zachrání nejen své přátelství, ale vlastně i celou zvířecí říši.

Naši čtenáři budou pátrat a dostávat otázky tak, že se sami mohou stát spolupracovníky Nártouna Olina. A vy dospěláci, co si myslíte, že už jste dospělí, se sami rychle vrátíte do dětských let.

 

Nártoun Olin vypráví

Autor: Patrik Klán

Vydalo: nakladatelství Nártoun Olin s.r.o.
Ilustrace: Radek Štícha
Počet stran: 64
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-270-6572-1

Přečtěte si o knize Nártoun Olin vypráví více.

 

Ukázka z knihy

Po pár dnech se zjevila surikata Vlaďka. Přifrčela z dovolené, na kterou se vydala zrovna v den, kdy vypukly ty památné kokosové události. Tehdy všechno hezky zblízka viděla, ale netušila, že ostatní ne.
„Co se to tady stalo, že tu panuje taková divnonálada?“ zvědavě se pídila surikata, ještě než se pustila do vybalování svých kufrů.
Had pátrač Bohouš, který se celý svůj dosavadní život marně snažil zjistit, proč jablko nepadá daleko od stromu, své kamarádce surikatě nadšeně vyprávěl, co a jak. Ale ani kdyby stokrát chtěl, nemohl jí říct to hlavní, protože to zkrátka nevěděl. Ovšem to zase věděla Vlaďka, takže je jasné, že když si ti dva dali jedna a jedna dohromady, tak se celý ten zamotaný problém najednou rychle rozmotal. „Ale to je přece jasné jako facka, Bohouši. Za tou lotrovinou musel být jedině……)

 

Vyhrajte knihu Nártoun Olin vypráví

Redaktor Pralesních novin Nártoun Olin už se setkal s ledasčím, ale proč z hřívy lva Tondy čas od času vyšlehnout tajemné červené blesky, vysvětlit nedokáže. Pátrejte spolu s ním a pomozte mu přijít celé záhadě na kloub. Kniha Patrika Klána a Radka Štíchy totiž není jen ztřeštěným dobrodružstvím k přečtení, ale do jejího děje se můžete spolu s vašimi dětmi i aktivně zapojit!

Ve spolupráci s autory Patrikem Klánem a Radkem Štíchou vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Nártoun Olin vypráví vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Nártoun Olin vypráví
probíhá od 20. listopadu do 3. prosince 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy pro děti Nártoun Olin vypráví

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNártoun Olin vypráví

Klán, Patrik

nakladatelství Nártoun Olin s.r.o., 2019

Napsat komentář