Fotoreportáž z autogramiády Petry Dvořákové

dvrakova-nahled
Petra Dvořáková letos na podzim vydala svůj nový román Chirurg. Přinášíme vám reportáž z brněnské autogramiády, která proběhla 9. října v knihkupectví Knihy Dobrovský, zachycenou okem fotoaparátu.


Petra Dvořáková (* 1977) vstoupila do povědomí čtenářů knihou rozhovorů Proměněné sny (2006), za kterou obdržela cenu Magnesia Litera. Pozornost si získaly i její další tituly, biograficky laděný Já jsem hlad (2009) a Sítě – příběhy (ne)sebevědomí (2016). Kniha Julie mezi slovy (2013) byla oceněna Zlatou stuhou za nejlepší beletristickou knihu pro mládež. Pro mladé čtenáře napsala také knihy Flouk a Líla (2015) a Každý má svou lajnu (2017). Román Dědina (2018) se zařadil mezi nejprodávanější a nejoceňovanější tituly české prózy. Ve své novince Chirurg (2019) autorka nahlíží do profesního prostředí, které osobně poznala v praxi, po absolvování střední zdravotnické školy.
(zdroj: Host)

petra-dvorakova01petra-dvorakova1petra-dvorakova2petra-dvorakova3petra-dvorakova5petra-dvorakova6petra-dvorakova7petra-dvorakova8petra-dvorakova9petra-dvorakova10


Také jste byli na nějakém setkání s vaším oblíbeným autorem a chcete se podělit o zážitky? Napište nám!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeChirurg
Před sebou neutečeš!

Dvořáková, Petra

Host

Napsat komentář