Získejte průvodce světem sexu po menopauze

tantricky-sex-a-menopauza-perex
Mnoho žen se v období menopauzy potýká s depresemi a pocity vlastní nedostatečnosti, a to především v oblasti sexuality a intimity. Publikace, kterou vám představíme, vás ale přesvědčí, že tyto pocity jsou zcela mylné a klimakteriem nic nekončí.

Zažehněte znovu svoji sexualitu

Jako ženy žijeme v těsném spojení se svým tělem – skrze menstruaci, těhotenství, porod, mateřství a menopauzu. Každý z těchto přechodů nás v mnoha směrech změní a většinu z nich také oslavujeme. Menopauza však často v ženách vyvolá sklíčenost, jako kdyby naše těla byla poškozená nebo nedostačující, obzvlášť v oblasti sexuality a intimity. K menopauze můžete ale přistoupit také radikálně pozitivním způsobem, zaplaveny pocitem vitálního probuzení a znovu–zažehnutí ženské sexuality, kreativity a spirituality.

Autorka několika bestsellerů o vědomém milování Diana Richardson a psychoterapeutka Janet McGeever, obě také učitelky tantry, vám ve své nejnovější knize vysvětlují, co můžete v menopauze očekávat na fyzické, emocionální a spirituální úrovni a co může znamenat pro partnerský vztah. Podrobně zde popisuje tantrické techniky a cvičení, které vám pomohou spojit se s intuitivní moudrostí vašeho těla a srdce a pomohou vám osvobodit se od očekávání výkonu konvenčního sexu. Vysvětlují, v čem je tantra ženám v menopauze blízká a jak jejich těla přirozeně vstupují do tantričtější fáze zaměřené na kreativitu a spiritualitu. Prozkoumejte, jak se dá sex praktikovat nejen pro sex samotný, ale také pro zlepšení zdraví, vztahů, sebeovládání, emocionální rovnováhy a k dosažení rozšířeného vědomí. Využijte menopauzu k prohloubení své důvěry v dokonalost fungování ženského těla a začněte prožívat skutečnou intimitu a hlubokou lásku na úrovni, která byla dosud nepředstavitelná.

 

Tantrický sex a menopauza

Autorky: Diana Richardson, Janet McGeever

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Kristýna Kučerová
Počet stran: 238
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-7370-536-7

Přečtěte si více o knize Tantrický sex a menopauza, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Tantrický sex a menopauza

Potýkáte se se sklíčeností a pocitem, že menopauza znamená pro váš sexuální život konec? Diana Richardson a Janet McGeever vás ve své publikaci přesvědčí, že tomu je naopak a toto období je právě tím nejvhodnějším pro to, abyste se zaměřily na kreativitu a spiritualitu a posunuly sex na tantričtější úroveň. Získejte zpět svoji ztracenou sebedůvěru a prožijte intimitu a lásku naplno i v tomto období!

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Tantrický sex a menopauza vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Tantrický sex a menopauza
probíhá od 17. do 23. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Tantrický sex a menopauza

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTantrický sex a menopauza
praktiky pro spirituální a sexuální obnovu

McGeever, Janet – Richardson, Diana

Synergie Publishing SE, 2019

Napsat komentář