Získejte příběhy o výjimečných vztazích lidí a psů

zlodej-psu-perex
Pes je nejlepší přítel člověka a stojí mu věrně po boku už od doby kamenné. A právě o výjimečné síle tohoto vztahu si můžete přečíst v deseti povídkách, které jsou dobrodružné, často legrační, ale místy z nich i tuhne krev v žilách.

Dobrodružství člověka a psa

Deset dobrodružných povídek o síle vztahu psa a člověka ilustroval legendární malíř Rychlých šípů, Marko Čermák. „Pojí nás s nimi místo a čas, už více než 10.000 let,“ říká Josef Urban. „Od doby kamenné jdeme bok po boku a někdy taky proti sobě.“

„Někdy je to psina, jakou bych od autora válečné a dobrodružné literatury nečekala, jindy mi stydla krev v žilách,“ říká Jana Vávrová, nakladatelka knihy a dodává „Zloděj mne opravdu nadchnul, ale ještě víc popudil, a tak jsem si pořídila psa, abych sama zjistila, jestli je všechno to, o čem Josef Urban píše, možné.“

Milovníci zvířat, romantiky a hlavně pejskaři, šiřte všemi směry – pro krásu a slávu potomka vlka, vždyť PROTO EXISTUJEME SPOLU.

 

Zloděj psů

Autor: Josef Urban

Vydalo: nakladatelství The Dog Trail Publisher
Ilustrace: Marko Čermák
Počet stran: 288
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2018
ISBN: 978-80-270-4491-7

Přečtěte si více o knize Zloděj psů, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorovi

Josef Urban je bývalý reprezentant ve sjezdu na divoké vodě. Narodil se v Zábřehu na Moravě a v Praze absolvoval Přírodovědeckou fakultu UK. Jeho literární autorská tvorba se prolíná s tvorbou filmovou. Jeho filmovým debutem se stal scénář k filmu Na vlastní nebezpečí (v režii Filipa Renče), kde do značné míry reflektoval svou profesionální dráhu vodáka a dobrodruha. Autorsky se ale podílel na mnoha dalších filmech, často jako scénárista a režisér – například Habermannův mlýn, 7 dní hříchu či Tenkrát v ráji.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Zloděj psů

Život lidí a psů je provázán už od doby kamenné, a možná právě díky staletím stráveným společně bok po boku, je pouto mezi člověkem a jeho čtyřnohým přítelem prověřené a skutečně silné. Přesvědčí vás o tom povídková kniha Josefa Urbana, jejíž stránky navíc doplňuje řada ilustrací od Marko Čermáka, které potěší oko nejednoho milovníka zvířat.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zloděj psů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zloděj psů
probíhá od 3. do 9. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 povídkové knihy Zloděj psů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZloděj psů
Povídky o psech a lidech

Urban, Josef

The Dog Trail Publisher, 2018

Napsat komentář