Zahrajte si o návod, jak mít rád sebe i své nedostatky

laska-k-nedokonalym-vecem-perex
Mnoho lidí má pocit, že musí být jednoduše dokonalí, aby v dnešním světě uspěli a jejich blízcí je milovali. Ale co když stačí být jednoduše sami sebou? Smiřte se se svými nedostatky a uvidíte, že budete spokojenější.

Ke spokojenosti není třeba dokonalosti

laska-k-nedokonalym-vecem-ukazkaMnozí z nás na různé tlaky v životě reagují tím, že se stáhnou do sebe a problém ignorují, což někdy vede k úzkosti nebo depresi. Jiní reagují tím, že se usilovněji věnují svým povinnostem v práci, ve škole nebo doma, v naději, že to přinese štěstí jim samotným i jejich nejbližším. Co když ale stačí být prostě sám sebou? Stejně jako když v letadle dostaneme pokyn nasadit kyslíkovou masku napřed sobě a teprve pak pomáhat ostatním, musíme být nejprve v míru sami se sebou, než budeme moci být v míru se světem kolem sebe.

V tomto krásném pokračování svého mezinárodního bestselleru Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte se zen-buddhistický mnich Haemin Sunim s moudrostí sobě vlastní věnuje tématu péče o sebe a tvrdí, že pouze přijetím sebe sama – a všech nedostatků, díky kterým jsme sami sebou – můžeme dosáhnout soucitných a naplňujících vztahů s partnerem, rodinou a přáteli.

Kniha Láska k nedokonalým věcem, kterou doprovází vice než třicet pět barevných ilustrací, potěší vaše oči i srdce a pomůže vám mít rádi sebe, svůj život a každého, kdo do něj patří.

 

Láska k nedokonalým věcem

Autor: Haemin Sunim

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Alena Švomová
Počet stran: 352
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2019
ISBN: 978-80-7565-554-7

Přečtěte si více o knize Láska k nedokonalým věcem, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. A nezapomeňte si také prolistovat ukázku.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

O autorovi

Haemin Sunim je jedním z nejvlivnějších současných učitelů zen-buddhismu. Narodil se v Jižní Koreji a studoval ve Spojených státech, silně jej však přitahoval duchovní život a poté, co v Koreji absolvoval formální vzdělávání jako buddhistický mnich, začal o buddhismu také sám vyučovat a přednášet. Vzniku jeho první knížky Věci, které uvidíte, jen když zpomalíte předcházelo jeho působení na sociálních sítích – své vědomosti, postřehy a chuť komunikovat s lidmi s úspěchem uplatnil na Facebooku a Twitteru, kde si čtenáři oblíbili jeho jednoduché a přímé rady a odpovědi na nejrůznější dotazy. Nečekaně dobré ohlasy na toto poradenství a rostoucí počet příznivců pak přirozeně vyústily v napsání knihy, ke které se můžeme stále vracet a s vlastním rozvojem v ní nacházet vždy něco nového.
(Zdroj informací: nakladatelství Jota)

 

Vyhrajte knihu Láska k nedokonalým věcem

Máte sklony podléhat přesvědčení, že od vás okolí v soukromém i pracovním životě očekává dokonalost, a utápíte se v depresi, protože ať vyvíjíte jakékoliv úsilí, stále je to málo? Zen-buddhistický mnich Haemin Sunim vás ve své publikaci přesvědčí, že pro svoji větší spokojenost musíte naopak přijmout své nedostatky a smířit se s nimi, a teprve tak můžete budovat naplňující vztahy se svým partnerem, rodinou i okolím. Přečtěte si, jak na to.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Láska k nedokonalým věcem vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Láska k nedokonalým věcem
probíhá od 31. října do 13. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Láska k nedokonalým věcem

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLáska k nedokonalým věcem
Jak přijmout sama sebe ve světě usilujícím o dokonalost

Sunim, Haemin

Jota, 2019

Napsat komentář