Zasoutěžte si o inspiraci, jak koučovat vlastní rodinu

rodic-leader-perex
Myslíte si, že rodina a práce jsou dva naprosto odlišné světy a co funguje v jednom, nemůžete využít v tom druhém? Michaela Holišová vám ve své publikaci ukáže, že se mýlíte. Inspirujte se, jak zvládnout rodinné procesy levou zadní.

Rodina je malý tým

Žijeme dva životy? Nebo dokonce víc? Jsme matky, manželky, kuchařky, manažerky… Pohybujeme se během dne v několika oddělených rolích? A stíháme ve všech excelovat?

Sama autorka prožila stejnou zkušenost, jako většina z nás. Až se jednoho dne zastavila, aby si uvědomila, že žijeme jen jeden život a hrajeme jen jednu roli – tu svou. Sami za sebe.

Kniha, kterou držíte v ruce, není plná životních pravd, není univerzálním návodem na šťastný život v harmonii s rodinou i pracovním týmem. Vychází z reálného života, popisuje situace, které nastávají a mohou nastat a je ve svém základu inspirací, jak nastavit systém a komunikaci v rodině i týmu tak, aby vše fungovalo, pokud možno bez kolizí.

Myslíte si, že nastavení procesů ve firmě nemá s procesy v rodině nic společného? Omyl! Michaela Holišová vám se své knize ukáže, že koučovat nově vznikající firmu je prakticky totéž jako koučovat tříleté dítě, kterému se nechce do školky. Vychází ze svých zkušeností trojnásobné matky a manažerky několika firem, ze svého vlastního podnikání i praxe lektora a kouče.

 

Rodič – leader

Autorka: Michaela Holišová

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 360
Vazba: brožovaná
Vydáno: 9/2019
ISBN: 978-80-7565-463-2

Přečtěte si více o knize Rodič – leader, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Michaela Holišová je trojnásobná matka, koučka, lektorka, autorka online aplikace pro sebekoučink I am coach. Na VŠB TU Ostrava vystudovala Ekonomickou fakultu, obor Podniková ekonomika a management. Má 17 let praxe s vedením týmů. Absolvovala akreditované výcviky pro kouče a lektory s českými i zahraničními lektory. Sedm let se pohybovala v neziskovém sektoru. Vybudovala rodinné a komunitní centrum a také coworkingové centrum. Zde se mimo jiné věnovala spolupráci s Edufórem, mapující inovace ve vzdělávání. Spolupracovala jako mentorka a koučka na celé řadě vzdělávacích projektů pro ženy. Jako autorka manuálů pro pedagogy i rodiče nadaných dětí se podílela na projektu Nadání – brána k úspěchu. V současné době je jednatelkou společnosti I am coach. Podporuje jednotlivce a firmy ve změně prostřednictvím koučinku. Pracuje s jednotlivci i týmy, v byznysu i neziskovém sektoru. Spolupracuje s VŠB na přednáškách s tematikou týkající se koučování a osobního leadershipu.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Rodič – leader

Michaela Holišová je nejen podnikatelka a koučka, ale především trojnásobná matka, která si jednoho dne všimla, že světy podnikání a fungování rodiny jsou si až překvapivě podobné. I když vám to na první pohled možná přijde jako podivné srovnání, po přečtení její publikace vám nezbude než souhlasit. Řídit nově vznikající firmu je totiž prakticky stejné jako koučovat tříleté dítě, které odmítá jít do školky, a přesvědčit ho, aby se obléklo a bez pláče vyšlo ze dveří. Inspirujte se a nastavte si domácí procesy a komunikaci tak, že omezíte riziko kolize na minimum.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Rodič – leader vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Rodič – leader
probíhá od 27. října do 2. listopadu 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 naučné publikace Rodič – leader

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRodič-leader

Holišová, Michaela

Jota, 2019

Napsat komentář