Získejte případ zavražděného válečného veterána

cerna-ozvena-audiokniha-perex
Když je na policii nahlášen nález mrtvoly u odpadní výpusti Mulhollandské přehrady, detektiv Harry Bosch má za to, že vyjíždí k dalšímu z mnoha případů s neznámou obětí. Brzy se však ukáže, že muže velmi dobře zná. Případ se tak pro něj stává osobním.

Pátrání v podzemí i ve vysokých vrstvách

Mrtvý muž nalezený u odpadní výpusti Mulhollandské přehrady je pro detektiva Harryho Bosche mnohem více než jen další položkou do statistiky obětí trestných činů – s Billym Meadowsem sloužil ve válce ve Vietnamu u tzv. tunelových krys. Společně si prošli peklem, a teď jako by se měla historie opakovat. Tedy alespoň pro Harryho.

Pátrání ho zavede do změti temných tunelů pod městem, kde v něm ožijí všechny dávné válečné hrůzy. Jedině tam ale může rozplést síť organizovaných zločinců a překupníků drog, jimž nahoře napomáhají zkorumpovaní státní úředníci.

 

Černá ozvěna

Autor: Michael Connelly

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Martin Preiss
Délka: 16 hodin 49 minut
Vydáno: 9/2019
EAN: 8594169482859

Přečtěte si více o audioknize Černá ozvěna, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku a přečíst náš článek.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorovi

Michael-ConnellyAmerický spisovatel Michael Connelly (* 1956) pracoval řadu let jako novinář (mj. Los Angeles Times) a za své články o policejní praxi a kriminalitě byl nominován na Pulitzerovu cenu. Na začátku 90. let vydal román Černá ozvěna (1992), ve kterém stvořil Harryho Bosche, svérázného detektiva s hlubokou neúctou k autoritám a sebezničujícím smyslem pro spravedlnost. Za tuto prvotinu, v níž zpracoval své žurnalistické zkušenosti a navázal na tradici americké tvrdé školy, získal Cenu Edgar. Je autorem 33 knih, které byly přeloženy do 39 světových jazyků a některé z nich byly úspěšně zfilmovány – v režii Clinta Eastwooda byl na filmové plátno převeden román Krvavá stopa (2002), ve filmové adaptaci románu Obhájce z roku 2011 ztvárnil hlavní roli Matthew McConaughey. Seriál Bosch s Titem Welliverem v roli detektiva pojmenovaného autorem po nizozemském malíři běží už šestou sezonu.
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Černá ozvěna

Než Harry Bosch nastoupil k policii, odsloužil si několik let ve válce ve Vietnamu jako „tunelová krysa“. Takto se přezdívalo příslušníkům jednotky, která operovala převážně pod zemí. Tehdy si prošel peklem a nyní hrozí, že se mu válečné hrůzy znovu připomenou, protože tunely hrají v jeho nejnovějším případu podstatnou roli, a navíc mrtvým je Billy Meadows, se kterým se Harry z armády dobře zná. Pokud chce pomstít dávného spolubojovníka, bude svá traumata muset překonat. A nebude to mít jednoduché, což si můžete poslechnout v audio verzi thrilleru Michaela Connellyho, kterou namluvil Martin Preiss.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Černá ozvěna, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Černá ozvěna
probíhá od 5. do 18. října 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Černá ozvěna

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČerná ozvěna (audiokniha)

Connelly, Michael

OneHotBook, 2019

Napsat komentář