Meteorologické pohádky pro zvídavé děti

O nebi a zemi_uvodni
Poučná a zábavná knížka pro děti O nebi a zemi zodpoví vašim zvídavým potomkům řadu zapeklitých otázek o nebeské klenbě, třeba jak vzniká duha nebo proč slunce zapadá.

Jak vlastně vzniká duha? Proč zapadá slunce? Jak drží mraky na obloze? Také máte doma malého zvědavce, který rád zkoumá vše, co nás obklopuje? Otevřete knihu a vydejte se spolu až ke hvězdám. Kniha vypráví příběhy o nebeských tělesech a meteorologických jevech. Děti si hravou formou osvojí základní informace o jevech kolem sebe, zjistí mnoho zajímavostí a dostanou pobídku k vlastnímu pozorování a experimentům. Je určena všem nadšeným průzkumníkům předškolního a mladšího školního věku.

 

O nebi a zemi aneb Meteorologické pohádky

Autorka: Ludmila Bakonyi Selingerová
Ilustrovala: Eliška Andělová

Počet stran: 96
Vazba: vázaná
Formát: 155×212 mm
ISBN: 978-80-907-5050-0
Doporučená cena: 289 Kč

Knihu O nebi a zemi aneb Meteorologické pohádky vydalo nakladatelství Pointa.

 

Ukázka z knihy

O nebi a zemi_ukazka1O nebi a zemi_ukazka2

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Ludmila Bakonyi Selingerová

Ludmila Bakonyi Selingerová (*1987) je učitelkou v mateřské škole. Věnuje se také dobročinným projektům a tvorbě divadelních her pro děti. Na svém autorském kontě má mj. pohádkové knihy o přírodě: V trávníku, V korunách stromů a Pod vodní hladinou.

Více informací najdete na autorčině facebookovém profilu.


Nakladatelská služba Pointa přináší alternativu k tradičnímu publikování knih. Spojuje autory, redaktorky, korektory, grafičky, sazeče, ilustrátorky i markeťáky se čtenáři a čtenářkami. Spisovatelům a spisovatelkám umožňuje vybrat si tým, který bude na knize pracovat. Profíkům z branže zase příležitost podílet se na knihách, které jsou jejich srdci blízké, a spolupracovat s talentovanými kolegy a kolegyněmi napříč knižním světem. Čtenářům a čtenářkám pak kromě knih samotných Pointa přináší i možnost přispět k jejich vzniku.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeO nebi a zemi aneb Meteorologické pohádky

Selingerová, Ludmila Bakonyi

Pointa, 2019

Napsat komentář