Zahrajte si o soubor andělských karet s knihou

andelska-inspirace-perex
Andělé byli odjakživa vnímáni jako duchovní strážci a okřídlení poslové mezi lidmi a bohy. Pokud i vy toužíte načerpat jejich energii a prohloubit své poznání, bude se vám hodit soubor 44 karet s knihou, která vám objasní jejich význam.

Napojte se na svého anděla

andelska-inspirace-ukazkaAndělé, okřídlení strážci z duchovních světů a boží poslové, jsou již od pradávna důležitou součástí různých náboženství a kultur.

Tento nádherný soubor 44 karet byl vytvořen s přáním přivést vás blíže k andělům, aby se vám mohlo dostat jejich pomoci, lásky a ochrany. Povznášející poselství karet vám přinášejí rady, jak prohloubit vaše poznání a jak posílit napojení na energie vašich andělů.

 

Andělská inspirace

Autor: Kim Dreyer

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Kateřina Česalová
Počet stran: 64 stran + 44 karet
Vazba: brožovaná
Vydáno: 8/2019
ISBN: 978-80-7370-525-1

Přečtěte si více o knize Andělská inspirace, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových karet: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Andělská inspirace

Pro mnohá náboženství a kultury byl anděl vždy božím poslem a řada lidí věří, že mají svého anděla strážného, který je hlídá na jejich cestě životem. Pokud mezi ně patříte a chcete k těmto bytostem proniknout blíže, zkuste to pomocí sady 44 karet a knihy, která vám objasní jejich význam a prohloubí vaše poznání.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Andělská inspirace vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Andělská inspirace
probíhá od 22. do 28. září 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy a sadu karet Andělská inspirace

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAndělská inspirace
Kniha a 44 karet

Dreyer, Kim

Synergie Publishing SE, 2019

Napsat komentář