Vyhrajte deník nejlepšího kamaráda malého poseroutky

denik-bajecneho-kamarada-perex
Grega Heffleyho znají malí i velcí čtenáři po celém světě, ale úplně nejlépe ho zná jeho nejlepší kamarád Rowley. Vždyť už spolu něco prožili! Přečtěte si o jejich nových příhodách a ty známé si připomeňte, tentokrát z pohledu „báječného kamaráda“.

Dětské příhody budoucí hvězdy

Denik bajecneho kamarada_CZ.inddGregova nejlepšího kamaráda Rowleyho už dobře znáte. Teď nadešel čas, abyste nahlédli do jeho osobního deníčku a přečetli si něco přímo od něj. V Deníku báječného kamaráda píše Rowley Jefferson o svých vlastních zkušenostech a souhlasil také s rolí Gregova životopisce. (Koneckonců Greg bude jednoho dne bohatý a slavný a všichni budou chtít znát jeho příběh). Rowleymu to zatím moc nejde, ale nabízí zhola nový pohled na svět malého poseroutky. Připravte se na úplně nový pohled na Deníky malého poseroutky od Jeffa Kinneyho!

 

Deník báječného kamaráda

píše Rowley Jefferson

Autor: Jeff Kinney

Vydalo: nakladatelství CooBoo
Překlad: Veronika Volhejnová
Počet stran: 224
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 5/2019
ISBN: 978-80-00-7774-6

Přečtěte si více o knize Deník báječného kamaráda, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také přečíst naši recenzi a prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Ukázka z knihy

Denik bajecneho kamarada_CZ.inddTa kozlí obluda mě prostě STRAŠNĚ vyděsila a tak jsem se schoval pod deku. Ale řekl bych že i Greg se dost bál. On tam totiž vlezl SE MNOU!
No a z ničeho nic se hned za oknem ozval takový divný zvuk. Znělo to přesně tak jak by asi mohl znít napůl chlap a napůl kozel.
Nechtěli jsme se s Gregem nechat tím kozlím chlapem sežrat a tak jsme odtamtud vypálili jak nejrychleji to šlo. (str. 20–21)

 

O autorovi

Jeff Kinney (* 1971 Maryland, USA ) je vývojář a designer online her a autor poseroutkovských bestsellerů, které se všechny do jednoho pravidelně umisťují na prvním místě v žebříčku prodejnosti New York Times. Časopis Time ho v roce 2009 zařadil mezi stovku nejvlivnějších lidí na světě. Dětství strávil ve Washingtonu, nyní žije v jižním Massachusetts se svou manželkou a dvěma syny.
(Zdroj informací: společnost Knihcentrum)

 

Vyhrajte knihu Deník báječného kamaráda

Greg Heffley a Rowley Jefferson jsou nerozluční kamarádi od dětství a prožili spolu řadu dobrodružných příhod, o kterých jste si mohli číst v bestsellerových poseroutkových denících od Jeffa Kinneyho. A protože Greg bude jednou slavný, je potřeba už začátku jeho cesty ke hvězdám podrobně zaznamenávat dění okolo něj a dát tak základ jeho životopisu. Všichni přeci budou chtít znát celý příběh pěkně od začátku a kdo jiný by ho měl napsat, než nejlepší kamarád!

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Deník báječného kamaráda vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Deník báječného kamaráda
probíhá od 15. do 21. září 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 dětské knihy Deník báječného kamaráda

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeník báječného kamaráda
píše Rowley Jefferson

Kinney, Jeff

CooBoo, 2019

Napsat komentář