Kytarista AC/DC

ACDC_potah_varianty.indd
Patříte mezi fanoušky tvrdé hudby? Tak si nenechte ujít biografii sledující životní cestu hardrockového kytaristy a spoluzakladatele skupiny AC/DC. Angus Young stále dokáže při koncertech rozpálit fanoušky. Součástí knihy jsou i fotografie a diskografie.

Angus Young, spoluzakladatel a poslední původní člen průkopnické hardrockové skupiny AC/DC už přes čtyřicet let elektrizuje davy šťavnatými kytarovými riffy a nekompromisní přímočarou energií. V typické školní uniformě byl vždy frontmanem, ztělesněním showmanství a někdy i vystrčeným holým zadkem kapely.
Tato životopisná kniha s podtitulem Vysoké napětí (High Voltage) podrobně vypravuje příběh kluka, který vzešel z dělnického prostředí Glasgow a Sydney a stal se největším hardrockovým kytaristou. Díky neutuchající touze po slávě se AC/DC propracovali k dokonalému charakteristickému zvuku a dosáhli rockového vrcholu, na němž se dokázali udržet dodnes.
Kniha obsahuje barevnou fotopřílohu a diskografii.

Ukázka z knihy

Angus Young 1

Angus Young a AC/DC

Vysoké napětí
Autor: Jeff Apter
Přeložila: Sylva Ficová

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 154×237 mm
ISBN: 978-80-88268-25-3
Doporučená cena: 358 Kč

 

Knihu Angus Young a AC/DC vydalo nakladatelství 65. pole, kde najdete i další ukázky.

O autorovi

Jeff Apter napsal více než 25 knih. Žije v Austrálii společně s manželkou, dvěma dětmi, psem a kočkou.

O edici

V edici Klobouk dolů vycházejí biografie významných světových osobností z oblasti hudby, které i přes nelehký život dosáhly velikých úspěchů. Název značí – „Smekáme…“ Knihy jsou doplněny bohatou fotografickou přílohou. V edici vyšly například knihy Kdo je ten chlap? Hledání Boba DylanaGeorge Harrison: Za zamčenými dveřmi, Lou Reed: Waiting for the Man – Život a hudba či Eric Clapton.

Zdroj informací: nakladatelství 65. pole


Nakladatelství 65. pole bylo založeno v roce 2007, sídlí v Praze. Soustřeďuje se zejména na vydávání knih nových autorů. Vydává beletrii (edice TAH), populárně naučné knihy, životopisy a dětskou literaturu (edice Políčko). Mimořádný úspěch zaznamenalo s knihou Tomáše Sedláčka Ekonomie dobra a zla.

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeAngus Young a AC/DC
Vysoké napětí

Apter, Jeff

65. pole, 2019

Napsat komentář