Životní příběh neobyčejného člověka

plysovy-buddha-perex
Pavel Plyšatý nikdy nebude obyčejným, i když se o to snaží. Už má mnoho za sebou, dokonce několikrát málem umřel. I přes nejrůznější životní škobrtnutí ale nakonec dojde k poznání pravdy. Přečtěte si inspirativní příběh, který vás chytne za srdce.

Román vypráví napínavý, přitom velmi jemný lidský příběh muže, který za svůj život projde skutečně vším možným. Muže, který přes četné životní klopýtnutí dojde až k poznání pravdy. Narodil se na palubě letadla, vyrůstal na farmě bez adresy, několikrát málem zemřel, aby se mohl znovu zrodit… Pavel Plyšatý není obyčejný člověk. Snad by takový raději byl, opravdu upřímně se snaží. Marně. Nikdo nedokáže zapomenout na svoji výjimečnost, na božství v sobě, navždy.

Ukázka z knihy

Pod jabloní, která je tak stará a tak krásná, že jí nemůžeme říkat nijak jinak než Stařenka, stál prostřený stůl a na něm koláč s malinami.
„Nabídněte si, no tak, jenom si vemte,“ pobízel Chlupáč, jako by on sám byl strůjcem toho zázraku.
Sotva jsme se posadily, odběhl spokojeně. Ve chvíli byl zpět i se Smíškem, oba se usmívali. Zablešenec se přivinul k Rozárce a nechal se hladit, Smíšek rozdával polibky.
Smáli jsme se, pojídali koláč, zapíjeli domácí bezovou šťávou. Chlupáč nadšeně přecházel od jednoho k druhému a i Černá s Bílou se přišly podívat, co se to děje pod starou jabloní na kmeni obrostlé mechem a zelenými jablíčky na větvích.

Přečtěte si celý úryvek.

Plyšový Buddha

Autor: Michal Čagánek

Počet stran: 260
Vazba: brožovaná
Formát: 125×190 mm
ISBN: 978-80-7370-500-8
Doporučená cena: 260 Kč

 

 

Knihu Plyšový Buddha vydalo nakladatelství Synergie Publishing SE.

O autorovi

Michal Čagánek se narodil 15. srpna 1978. Sám o sobě říká, že je průvodcem lidskou duší prostřednictvím literatury, hudby a inspiračních seminářů. Je autorem písní, básní a mnoha příběhů. Doposud vydal 18 titulů prózy a poezie, z nichž mezi ty nejznámější patří sbírka Odvaha milovat a dnes představený román Plyšový Buddha.

Zdroj informací: autorovy oficiální stránky


Nakladatelství Synergie Publishing SE působí na českém trhu již téměř 20 let a za tu dobu vydalo několik stovek titulů v oblasti inspirace, poznání a spirituality. Mnohé z těchto knih se okamžitě staly bestsellery. Mezi kmenové autory patří Doreen Virtue, Ciro, Marchetti, Menna Van Praag, Esther a Jerry Hicks, Louise L. Hay nebo David Deida.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePlyšový Buddha

Čagánek, Michal

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář