Získejte příběh ze světa, kde převzala vládu příroda

evoluce-audiokniha-perex
Lucie a Jem se spolu se skupinou dalších studentů těší, jak si užijí výměnný pobyt v Americe. Namísto toho po nouzovém přistání v Denveru zjistí, že se během jejich letu stalo něco podivného. Kam zmizeli všichni lidé? A existuje nějaká šance na přežití?

Lidstvo versus příroda

Představte si, že spolu s přáteli ze školy letíte na výměnný pobyt do Ameriky a po cestě se vám porouchá letadlo. Přesně to se stalo Jemovi s Lucií, jenže katastrofický scénář odtud pokračuje trochu zvláštně. Po nouzovém přistání na Denverském letišti si mladí lidé uvědomí, že se během jejich letu svět úplně proměnil. Na přistávací dráze je džungle a letištní terminál opuštěný, nikde živá duše. Celé město si bere zpátky příroda a na každém kroku na ně číhají všemožná nebezpečí. Zdá se dokonce, že se proti nim spikla i všechna zvířata. Co se to stalo? Během hledání odpovědí se dozvídají o nárazu komety a zničení celé civilizace. Jsou teď jediní lidé na světě? A mají vůbec nějakou naději na přežití, když proti nim stojí celá planeta?

 

Evoluce – Město přeživších

Autor: Thomas Thiemeyer

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Marek Holý
Délka: 7 hodin 21 minut
Vydáno: 8/2019

Přečtěte si více o audioknize Evoluce – Město přeživších, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku, nebo přečíst naši recenzi.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Thomas Thiemeyer se narodil roku 1963. Studoval geologii a geografii, pak se osamostatnil a vydal se na dráhu spisovatele a ilustrátora. Jeho příběhy pokračují v tradici klasických dobrodružných románů a jejich námětem často bývá objevování zaniklých kultur a ohrožení záhadnými mocnostmi. Mnoho z nich bylo přeloženo do více než třinácti jazyků. Spisovatel žije se svou rodinou ve Stuttgartu.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Evoluce – Město přeživších

Měl to být běžný let na vysněný výměnný pobyt, ale místo toho se Lucie, Jem a další ocitnou na Denverském letišti, nad kterým přebírá, stejně jako nad zbytkem města, vládu příroda. Co se stalo během těch několika hodin od vzletu do nouzového přistání? A proč najednou nikdo nemá signál, po známkách civilizace není ani stopa a zvířata jako by se proti nim spikla? To si poslechněte v napínavém prvním díle sci-fi série Evoluce od německého autora Thomase Thiemeyera, který namluvil Marek Holý.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Evoluce – Město přeživších vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Evoluce – Město přeživších
probíhá od 17. do 30. srpna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Evoluce – Město přeživších

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeEvoluce – Město přeživších
Audiokniha

Thiemeyer, Thomas

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář