Zasoutěžte si o inspirativní příběh neobyčejného muže

plysovy-buddha-perex
Pavla Plyšatého provází ho pověst rebela. Mnohokrát je přinucen umlčet svůj vnitřní hlas a jednou se mu to dokonce málem stane osudným – ocitne se na pokraji smrti, ale jen proto, aby se mohl znovu zrodit.

Nezapomínejte na svoji výjimečnost

Román vypráví napínavý, přitom velmi jemný lidský příběh muže, který za svůj život projde skutečně vším možným. Muže, který přes četné životní klopýtnutí dojde až k poznání pravdy. Narodil se na palubě letadla, vyrůstal na farmě bez adresy, několikrát málem zemřel, aby se mohl znovu zrodit…

Pavel Plyšatý není obyčejný člověk. Snad by takový raději byl, opravdu upřímně se snaží. Marně. Nikdo nedokáže zapomenout na svoji výjimečnost, na božství v sobě, navždy.

 

Plyšový Buddha

Autor: Michal Čagánek

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Počet stran: 260
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2017
ISBN: 978-80-7370-500-8

Přečtěte si o knize Plyšový Buddha více a poslechněte si také audio ukázku.

 

Ukázka z knihy

„Nechat věci dít se, je ten nejlepší způsob, aby se staly,“ zopakoval stařeček. „Lidé na to ale nejsou zvyklí. Pořád by chtěli, aby bylo všechno po jejich. Nedovolí bouři, aby křísla bleskem, a tak musí přijít uragán a všechno rozmetat. Nedovolí říčce, aby se vylila z břehů, a tak se vylije moře. Potlačují smích, zadržují slzy. A tak je stále víc pláče, zatímco pramen smíchu vysychá. Stojí na rozcestí a neví, kterou cestu zvolit, zatímco jejich srdce je už dávno v cíli. Překonávají horské hřebeny, když je třeba pečovat o zahradu v údolí. Jako žebráci žadoní o lásku muže nebo ženy, zatímco samotná Láska je objímá.“
Na obloze stál měsíc a ozařoval Zemi. Stařec pozvedl hůl a zlehka se ho dotkl. „Vidíš? Ať ho vidíme větší či menší díl, on samotný je vždy celý. Prosvětluje naše noci, prostě proto, že je na svém místě. Nechává věci, aby se děly, a tak se dějí. Kdyby se do toho začal slunci plést, naše noci by znatelně potemněly.“

 

Vyhrajte knihu Plyšový Buddha

Pavel Plyšatý není obyčejný člověk, i když se o to mnohdy upřímně snaží. Svoji výjimečnost však potlačit neumí a dost možná ani nemůže. Během svého dosavadního života toho prožil už opravdu hodně, dokonce několikrát málem zemřel, a právě tato četná klopýtnutí mu pravděpodobně dopomohla k tomu, aby došel k poznání pravdy a stal se tím, kým je. Inspirujte se jeho hlubokým příběhem i vy a zapřemýšlejte při čtení nad svým životem.

Ve spolupráci s autorem Michalem Čagánkem vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Plyšový Buddha vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Plyšový Buddha
probíhá od 8. do 21. srpna 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 duchovní romány Plyšový Buddha

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePlyšový Buddha

Čagánek, Michal

Synergie Publishing SE, 2017

Napsat komentář