Vyhrajte příběhy o kočičích hrdinech a hrdinkách

kocky-v-akci-perex
O kočkách se říká, že mají devět životů, a některé toho během nich stihnou opravdu hodně. Přečtěte si dobrodružné příběhy těch neznámějších kočičích hrdinů, kteří se plavili po mořích, účastnili se války, nebo zachraňovali lidské životy.

Kočky, které by měl znát celý svět

kocky-v-akci-ukazka-1Ne nadarmo se říká, že kočky mají devět životů. Jsou to rozené dobrodružky, ale také umělkyně, múzy, léčitelky a zachránkyně. Jen se o tom málo ví a to je nespravedlivé! Ovšem tahle knížka jim to konečně jaksepatří vynahradí. Ve více než třiceti příbězích, které tu najdete, totiž hrají prim samí kočičí hrdinové a hrdinky.

Dočtete se tu o dvou legendách druhé světové války, o nebojácných námořnících brázdících oceány, o pokořených světových rekordech, o kočkách, podle nichž vznikly knížky, a o spoustě dalších kočičích osobností – včetně jedné astronautky, která cestovala do vesmíru (a pak zase zpátky na zem, aby o své cestě mohla vyprávět). Zkrátka čeká vás pořádná dávka pozoruhodných kočičích zajímavostí a dobrodružství. Nevěříte? Čtěte!

 

Kočky v akci!

Autorka: Kimberlie Hamiltonová

Vydalo: nakladatelství PRESCO GROUP a.s.
Počet stran: 160
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2019
ISBN: 978-80-882-7656-2

Přečtěte si více o knize Kočky v akci!, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství PRESCO GROUP a.s. A nezapomeňte si prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Společnost PRESCO GROUP a.s. byla založena v roce 1995. Vydává vlastní kolekce nástěnných, stolních a speciálních kalendářů a diářů. Za dobu své existence získala silné postavení na trhu v České republice, na Slovensku a v ostatních evropských zemích. Své portfolio rozšířila o vydávání knih. V roce 2014 vydala úspěšnou edici dětských knih Statečná autíčka. Společnost je také výrobcem a dodavatelem licenčních školních a předškolních potřeb a vlastních her a hraček. Více na www.presco.cz.

 

Ukázka z knihy

kocky-v-akci-ukazka-2

 

Vyhrajte knihu Kočky v akci!

Kočky jsou už po mnoho tisíciletí nejen domácími mazlíčky, ale mohou být také léčiteli, nebojácnými námořníky či astronauty a zachránci. Málokdo však o jejich hrdinských a nesmazatelných činech slyšel, proto se Kimberlie Hamiltonová rozhodla, že to změní. Díky ní si tak ty nejslavnější příběhy kočičích hrdinů a hrdinek z dávné i nedávné minulosti můžete přečíst.

Ve spolupráci s nakladatelstvím PRESCO GROUP a.s. vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kočky v akci! vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kočky v akci!
probíhá od 17. do 30. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dětské knihy Kočky v akci!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKočky v akci!
Neuvěřitelné, ale pravdivé kočičí příběhy z celého světa

Hamiltonová, Kimberlie

PRESCO GROUP a.s., 2019

Napsat komentář