Vyhrajte thriller se sexy špionkou v hlavní roli

ruda-volavka-audiokniha-perex
Dominika Jegorovová je krásná mladá žena, která touží stát se úspěšnou baletkou. Její sen se však jednoho dne zhroutí a ona najednou neví, co se životem. Toho obratem využije její strýček. Dominika by se totiž mohla ideálně hodit pro ruské tajné služby.

Baletka s výcvikem tajných služeb

Současné Rusko. Krásná a talentovaná baletka Dominika Jegorovová je donucena předčasně ukončit kariéru a její život najednou ztratil smysl. Její sebekázně a obrovské vůle si všimne strýček, který pracuje u ruských tajných služeb, a Dominiku naverbuje. Ta ale vůbec netuší, do jakého kolotoče lží, konspirací, a hlavně do jakého nebezpečí se dostala.

Projde speciálním výcvikem pro volavky, sexuální špionky, a nakonec je nasazena na Nathaniela Nashe, agenta CIA, který v Rusku operuje. Nejprve spolu vedou špionský souboj, nakonec ale budou bojovat i se vzájemnými city. A Nate musí Dominiku přesvědčit, že on je ten, komu by měla věřit.

 

Rudá volavka

Autor: Jason Mattews

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Petr Kubes
Překlad: Jiří Balek
Délka: 20 hodin 2 minuty
Vydáno: 6/2019

Přečtěte si více o audioknize Rudá volavka, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Jason Mattews je bývalý důstojník CIA, který se vydal na dráhu spisovatele. U CIA pracoval 33 let a sám byl zapojen v mnohých protisovětských akcích. Sloužil ve státech východní Evropy, ale i ve východní Asii nebo v Karibiku. Podílel se i na protiteroristických akcích. Rudá volavka je jeho první kniha. Nyní žije v Jižní Karolíně.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Rudá volavka

Dominika Jegorovová se sice svého snu o velké baletní kariéře musela vzdát, přesto jí její sebekázeň a obrovská vůle bude k užitku. Hodí se totiž pro speciální výcvik ruských tajných služeb, pro něž by byla ideální volavkou a špionkou. Ovšem hned při první ostré akci bude muset bojovat nejen s hrozbou odhalení, ale i se svými city, když se zamiluje do agenta CIA Nashe, na kterého byla nasazena. Na kterou stranu se nakonec rozhodne přidat? To si poslechněte v audio verzi thrilleru Jasona Mattewse, kterou namluvil Petr Kubes.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Rudá volavka vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Rudá volavka
probíhá od 13. do 26. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Rudá volavka

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRudá volavka
Audiokniha

Mattews, Jason

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář