Získejte vyšetřování v budapešťském podsvětí

okrsek-viii-perex
Oddělení vražd se pomalu probouzí do dalšího náročného dne a detektiv Kovacs si vychutnává svůj první šálek kávy, když v tom mu přijde zpráva. Ta obsahuje sice pouhá tři slova, ale přiložená fotografie mluví za vše.

Případ s jediným svědkem

Balthazar Kovacs je romský detektiv z budapešťského oddělení vražd. Právě když pije svůj první šálek kávy, obdrží tajemné textové zprávy. Jsou to jen tři slova: „26, náměstí Republiky“, a fotografie. Fotografie ukazuje tělo třicátníka, ležícího na zádech s očima otevřenýma, napůl pokrytého cihlami a prachem. Adresa – někdejší ústředí komunistické strany, což bylo kdysi jedno z nejvíce obávaných míst v zemi.

Ale když Kovacs přijde na náměstí Republiky, tělo je pryč a jeho jediným svědkem je malý cikánský kluk, který viděl mrtvolu v neoznačené dodávce.

Následné vyšetřování zavede Kovacse hluboko do podsvětí Budapešti, do míst, která zůstávají běžným návštěvníkům skryta, a dostává se na stopu rozsáhlé korupce, která sahá až do vládních kruhů.

 

Okrsek VIII

Autor: Adam LeBor

Vydalo: nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA
Překlad: Tomáš Bíla
Počet stran: 368
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 7/2019
ISBN: 978-80-7593-066-8

Přečtěte si více o knize Okrsek VIII, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

Nakladatelství Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti.

 

Vyhrajte knihu Okrsek VIII

Balthazar Kovacs si vychutnává svou ranní kávu a probírá se složkami, které má na stole, když v tom mu přichází textová zpráva. Po jejím přečtení se okamžitě rozbíhá vyšetřování, které začíná na někdejším ústředí komunistické strany na náměstí Republiky, ale později policii zavede až do hlubin budapešťského podsvětí. Kdo je muž, jehož mrtvé tělo bylo na fotografii, a kam byla jeho mrtvola ukryta? Na to musí přijít detektiv Kovacs a vy se k němu můžete přidat v napínavém thrilleru Adama LeBora.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Pavel Dobrovský – BETA vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Okrsek VIII vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Okrsek VIII
probíhá od 8. do 21. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 detektivní thrillery Okrsek VIII

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOkrsek VIII

Le Bor, Adam

Pavel Dobrovský – BETA, 2019

Napsat komentář