Zasoutěžte si o román o životě po rozvodu

muz-ktery-nebude-spat-vedle-me-perex
Lucie byla vdaná jedenáct let, ale stejně jako mnoha jiným lidem ani jí manželství nevydrželo. Poslední společnou nocí začíná vyprávění o tom, jaké změny ji čekají a jak těžké bude zvyknout si znovu na„single“ život.

Nový pohled na svět

Po jedenácti letech manželství jdou od zítřka každý svou cestou…

Čtivý román úspěšné argentinské spisovatelky je lehce nostalgickým zamyšlením nad láskou, manželstvím a osamělostí. Je příběhem moderní ženy, která po rozchodu dává dohromady kousky sebe sama a i přes pocit bolestné ztráty postupně znovu nachází pevnou půdu pod nohama i lásku.

 

Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě

Autorka: Silvia Araziová

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Jana Suchánková
Počet stran: 176
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2019
ISBN: 978-80-7625-051-2

Přečtěte si více o knize Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora. A nezapomeňte si také přečíst krátkou ukázku.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada a společně budou dále pokračovat ve vydávání krásných i poučných knih.

 

Vyhrajte knihu Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě

Když jste za někoho jedenáct let vdaná, je těžké si představit, jaké to bude po rozvodu. Lucie zatím netuší, co si počne, až za sebou její manžel druhý den ráno naposledy zabouchne dveře, ale je odhodlaná se nezaleknout žádné ze změn, které s sebou tato situace přináší. Je to totiž silná moderní žena a vy si můžete přečíst, za jak dlouho se jí podaří znovu najít pevnou půdu pod nohama.
Román úspěšné argentinské spisovatelky Silvie Araziové je první z titulů nové edice 7lásky, která slibuje každý měsíc novou dávku oddechového čtení nejen pro ženy.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě
probíhá od 28. června do 11. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Muž, který už nikdy nebude spát vedle mě

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMuž, který už nikdy nebude spát vedle mě

Araziová, Silvia

Metafora, 2019

Napsat komentář