Rádci pro ženy

Tipy_Radci pro zeny
Dnes vám představíme dvě knihy určené výhradně ženám. Poskytují řadu inspirativních rad a postřehů, které se vám budou hodit nejen při pořádání oslav, ale třeba i při hledání práce, výměně pneumatik nebo při čištění ucpané výlevky.

Zoe Sugg, autorka bestsellerů Girl Online známá také pod přezdívkou Zoella, napsala novou knihu plnou bezvadných tipů na nejrůznější oslavy. Chcete uspořádat ten nejlepší narozeninový večírek nebo stylově oslavit Velikonoce či jiné svátky? Průvodce dokonalé hostitelky vám bude neocenitelným pomocníkem.

Pojďte slavit!

Průvodce dokonalé hostitelky aneb jak udělat i ze všedního dne svátek
Autorka: Zoe Sugg
Přeložila: Vanda Senko Ohnisková

Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Formát: 190×253 mm
ISBN: 978-80-756-5461-8
Doporučená cena: 398 Kč

Knihu Pojďte slavit! vydalo nakladatelství Jota.

Každý den je jedinečný a vždycky je co slavit! Rady, tipy, triky a inspirativní nápady ‒ o to všechno se s vámi podělím – ať už organizujete „tajnou“ narozeninovou party pro nejlepší kamarádku, pozvete na víkend pár přátel nebo pořádáte večírek pro sousedova psa. Inspirace pro všechna roční období, tipy zahrnující jak ručně vyrobené ozdoby, tak sezónní pečení, krášlení a zdobení domova k nejrůznějším příležitostem a třeba i návrhy, jak si s přáteli užít piknik někde venku. Moje „příručka“ vás přesvědčí, že nemusíte pokaždé, když chystáte večírek, strávit dlouhé hodiny v kuchyni, ale že existuje neomezené množství způsobů, jak oslavy a večírky pojmout. I když jste docela „švorc“ a vlastně nemáte na organizování večírků vůbec čas, přesto se můžete stát nejlepšími hostiteli na světě! Když tuto knihu dočtete až do konce, stanete se experty na to, jak připravit famózní oslavu, na kterou všichni přítomní hosté budou dlouho a rádi vzpomínat! Zvu vás co nejsrdečněji do světa večírků, oslav, party, mejdanů, pikniků a přátelských setkání! Přidejte se a nechte se inspirovat! Titul nejbáječnějších hostitelů na světě vás nemine. Pojďte slavit je „encyklopedie“ všeho, co jsem se o umění být dobrou hostitelkou v průběhu let naučila a co mám tisíckrát vyzkoušené i v praxi. Každý důvod k oslavě je dobrý! Vaše Zoella

 

Ukázka z knihy

Pojdte slavit_ukazka

Přečtěte si celou ukázku.

 

Zoe Sugg

Zoe Sugg neboli Zoella (*1990) je britská blogerka, pochází z anglického Brightonu. Její videa na YouTube sleduje každý měsíc více než dvanáct milionů lidí. Zoella spustila svůj videokanál v roce 2009 – její příspěvky se zabývají tématy, jako jsou móda, kosmetika či životní styl, ale nevyhýbá se ani závažnějším otázkám spojeným s životem dnešních teenagerů. Má skoro sedm a půl milionů odběratelů na YouTube, jeden a půl milionu odběratelů na Twitteru a dva miliony na Instagramu. Je autorkou knih Girl Online, Girl Online na turné a Girl Online jde svou cestou.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Jota.

 

Nakladatelství Jota vydalo za téměř třicet let své existence na českém knižním trhu více než 2 500 titulů v celkem téměř 8 milionech výtiscích. Na počátku mělo jediného zaměstnance, dnes jich má 24 a dalších 35 stálých externích spolupracovníků. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Publikuje tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

————————————————

Jonathan a Erica Cathermanovi dali společnými silami dohromady Příručku skutečné ženy, která poskytuje nespočet přehledných a ilustrovaných návodů, jak se co nejlépe poprat s každodenním životem. Naučí vás např. vyměnit pneumatiku, vyžehlit košile nebo šikovně požádat o zvýšení platu.

Příručka skutečné ženy: Jak se poprat se životem

Autoři: Jonathan Catherman, Erica Cathermanová
Přeložila: Tereza Petrůjová

Počet stran: 296
Vazba: brožovaná
Formát: 145×207 mm
ISBN: 978-80-271-2025-3
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Příručka skutečné ženy: Jak se poprat se životem vydalo nakladatelství Grada.

Jak dospíváš a začínáš ovlivňovat stále víc svět kolem sebe, dostaneš se do spousty situací, kdy bude potřeba si poradit. Občas to může být pěkně těžké, protože vůbec nevíš, co máš dělat! Ptáš se, co můžeš udělat, abys byla lépe připravená? Přece sáhnout po téhle knize! Ilustrované návody ti pomůžou se vším, co dnešní mladá žena potřebuje vědět, například jak:

  • se představit,
  • vyměnit pneumatiku,
  • se s respektem rozejít s klukem,
  • nechat spropitné,
  • se ucházet o práci,
  • požádat o zvýšení platu,
  • se chovat při policejní kontrole,
  • si vytvořit rozpočet,
  • si mýt obličej,
  • vyčistit ucpanou výlevku,
  • vyžehlit košili,
  • nosit šátek,
  • dát koš na basketu a mnoho dalšího.

 

Ukázka z knihy

Když potkáš někoho, kdo tě respektuje se vším všudy, našla jsi někoho výjimečného. Jako v každém vztahu je důležitá komunikace, která vás jako pár může buď stmelit, nebo rozdělit. Komunikace není jenom klábosení – spočívá v opravdovém naslouchání a porozumění. Hodně říká také tón hlasu, oční kontakt a řeč těla. Práce na komunikačních dovednostech je důležitá v jakékoliv fázi vztahu. (str. 16–17)

Prirucka skutecne zeny_ukazka

Prolistujte celou ukázku.

 

Jonathan Catherman

Jonathan Catherman pracuje jako mentor, kouč a průvodce mladých lidí při výběru povolání. Napsal velmi úspěšné příručky pro dospívající mládež (pro chlapce, pro dívky a návod jak přežít střední školu). Je otec dvou synů, s rodinou žije ve městě Charlotte v Severní Karolíně. Je autorem knihy Buď chlap. Příručka opravdového muže.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství Grada.

 

gradaKnihy s logem Grada vycházejí v České republice již od roku 1991. Nabídka společnosti pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. Vydává např. tituly s právní tematikou, ekonomické, z oblasti financí a účetnictví, psychologické, zdravotnické, s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví atd.


Zapojte se do našich aukcí, v nichž najdete další knihy za super ceny.

Zaujaly vás užitečné příručky pro ženy? Napište nám svůj názor.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePojďte slavit!
Průvodce dokonalé hostitelky aneb jak udělat i ze všedního dne svátek

Sugg, Zoe

Jota, 2019

zobrazit info o knizePříručka skutečné ženy: Jak se poprat se životem

Catherman, Jonathan – Cathermanová, Erica

Grada, 2019

Napsat komentář