Zasoutěžte si o případ vraha živícího se strachem

big_hovor-se-smrti-z1H-341853
Tanya Kaitlinová se jednoho večera ocitne přímo uprostřed noční můry – život kamarádky je totiž v jejích rukou. Stačí odpovědět na jedinou otázku a Karen bude volná. Problém však je, že k smrti vyděšená Tanya si správnou odpověď nevybaví.

Přijmi hovor, odpověz správně a zachraň život

Losangeleští detektivové Hunter a Garcia stojí před dalším neuvěřitelným případem. Pronásledují vraha, který si své oběti hledá v ulicích a na sociálních sítích, kde je poté děsí anonymními zprávami a živí se jejich strachem.

Když si chce po náročném týdnu Tanya Kaitlinová odpočinout a udělat si konečně večer pro sebe, z ničeho nic jí zazvoní mobil. Tanya hovor přijme a tím taky začíná její noční můra. Její kamarádka Karen je s roubíkem připoutaná k židli ve svém bytě. Pokud Tanya hovor přeruší nebo se odmítne dívat, bude příště na řadě ona. A pokud Tanya neodpoví popravdě na jednu otázku, její přítelkyni brutálně zavraždí. Problém je jen, že si Tanya na správnou odpověď nemůže vzpomenout.

 

Hovor se smrtí

Autor: Chris Carter

Vydalo: vydavatelství Audiotéka.cz
Interpret: Jakub Saic
Překlad: Jana Pacnerová
Délka: 12 hodin 56 minut
Vydáno: 6/2019

Přečtěte si více o audioknize Hovor se smrtí, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku a přečíst naši recenzi knižní předlohy.

audiotekaCZ_logo

Audiotéka.cz nabízí audioknihy v elektronické podobě, které je možné nakoupit a poslouchat přes aplikace pro mobilní telefony nebo web www.audioteka.cz. Mobilní aplikace jsou dostupné pro platformy iOS, Android a Windows Phone. V nabídce Audiotéky najdete přes 2500 titulů nejrůznějších literárních žánrů i audioverze populárních časopisů Respekt a Forbes. Služba Audiotéka je dostupná také na Slovensku a v další desítce jazykových verzí po celém světě.

 

O autorovi

Ač zní jeho jméno typicky americky, je Chris Carter původem Ital narozený v Brazílii. Vystudoval psychologii a chování zločinců na Michiganské univerzitě a jako člen týmu soudní psychologie sám vyslýchal a studoval mnoho zločinců, včetně sériových a mnohonásobných vrahů, odsouzených k doživotním trestům. Než se pustil do kariéry spisovatele bestsellerových detektivek, asi deset let strávil jako kytarista v různých glamrockových skupinách v Los Angeles. Nyní žije v Londýně.
(Zdroj informací: společnost Audiotéka.cz)

 

Vyhrajte audioknihu Hovor se smrtí

Nejnovější případ detektivů Huntera a Garcii bude skutečně náročný. Vrah si totiž vybírá své oběti na různých místech a pro jeho chování zdánlivě neexistuje žádný vzorec. Jediné, čím si je losangeleská policie jistá, je to, že tento pachatel si libuje v psychickém mučení a strach jako by ho poháněl a živil. Podaří se jim zastavit toho, kdo terorizuje obyvatele jejich města? To si poslechněte v audio verzi thrilleru Chrise Cartera, kterou namluvil Jakub Saic.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Hovor se smrtí vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Hovor se smrtí
probíhá od 22. června do 5. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Hovor se smrtí

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHovor se smrtí
Audiokniha

Carter, Chris

Audiotéka.cz, 2019

Napsat komentář