Zahrajte si o příběh dvou odvážných bojovnic

furyborn-perex
Vesmírná válka trvá už několik tisíciletí a na tom, kdo v ní nakonec zvítězí, závisí budoucnost celého světa. Podaří se Sluneční královně Rielle a Elianě Ferracorové porazit mocné protivníky a zachránit nejen sebe, ale i všechny ostatní?

Jak ukončit několik tisíciletí dlouhou válku

Když asasíni napadnou jejího nejlepšího přítele, korunního prince, Rielle Dardennová udělá vše pro to, aby ho zachránila, čímž odhalí svoji schopnost ovládat všech sedm živelných kouzel. Jedinými osobami, jež by takovou mocí měly vládnout, jsou královna světla a královna krve. Rielle musí podstoupit sedm zkoušek, které její moc prověří a prokážou, že ona je Sluneční královna. Pokud jimi neprojde, popraví ji… tedy pokud během zkoušky nezemře sama.

O tisíc let později je pro lovkyni odměn Elianu Ferracorovou legenda o královně Rielle jen pouhou pohádkou. Když Impérium Nesmrtelných dobude její království, Eliana pojme násilí za své, aby tak ochránila svou rodinu. Věří, že je nedotknutelná – do doby, než zmizí její matka. Ve snaze najít ji se připojí k veliteli rebelů na nebezpečnou misi a pochopí, že zlo v srdci impéria je hrozivější, než si kdy dovedla představit.

Zatímco Rielle s Elianou bojují ve vesmírné válce, která se táhne už po několik tisíciletí, jejich příběhy se protnou a šokující spojitosti mezi nimi nakonec rozhodnou o osudu jejich světa – a jich samotných.

 

Furyborn

Autorka: Claire Legrand

Vydalo: značka King Cool
Překlad: Lenka Landová
Počet stran: 520
Vazba: pevná
Vydáno: 6/2019
ISBN: 978-80-7585-146-8

Přečtěte si více o knize Furyborn, kterou do soutěže věnovala značka King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský. A nezapomeňte si také přečíst ukázku.

knihydobrovsky-logo

Značka KING COOL přináší nejlepší čtení pro mladé dospělé, které znáte jako young adult. Můžete se těšit na nejkrásnější příběhy s nádechem fantastiky či výpravy do dalekých galaxií s hrdiny úžasných sci-fi eposů. Nebojíme se romance, která nenechá ani jedno oko suché a příběhů plných přátelství, až do skonání světa.

Společnost Knihy Dobrovský je rodinná firma, která se od jednoho stolku s knihami rozrostla na 32 prodejen po celé republice, ve kterých během roku pořádají desítky akcí pro všechny, kteří mají slabost pro dobré příběhy – autorská čtení, besedu nebo autogramiády. K tomu je pohání přes 1 milion spokojených zákazníků, kteří udělali radost sobě nebo někomu blízkému.

 

Vyhrajte knihu Furyborn

Pro Elianu Ferracorovou je život královny Rielly a sedm těžkých zkoušek, které musela podstoupit před tisícem let, už jen pouhou pohádkou. Brzy však zjistí nejenom, že tato odvážná válečnice skutečně existovala, ale navíc má s ní mnoho společného. Ve válce, která trvá už několik tisíciletí, totiž nebojují pouze o vlastní život, ale závisí na nich osud celého světa. Zda uspějí, to si přečtěte v prvním díle bestsellerové fantasy trilogie Empirium od americké spisovatelky Claire Legrand.

Ve spolupráci se značkou King Cool patřící pod společnost Knihy Dobrovský vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Furyborn vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Furyborn
probíhá od 20. června do 3. července 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 fantasy knihy Furyborn

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeFuryborn

Legrand, Claire

King Cool, 2019

Napsat komentář