Kniha plná erotiky, zklamání i lásky

Zpatecni letenky
Přečtěte si příběh dvou naprosto rozdílných žen, které se spřátelí a odjedou spolu na dovolenou. V pořadí již sedmnáctá kniha Danky Šárkové je nabitá erotikou i láskou.

Dvě ženy ve stejném věku bojují o přízeň bohatého kovboje Jardy. Jana je úspěšná podnikatelka a protřelá prostitutka pro velice bohaté pány z vysoké společnosti, která čeká na vysněného prince, zatímco Ester je obyčejná, léta věrná manželka, profesí pekařka se žádnými ambicemi. Tyhle dvě ženy spojí jednoho dne náhoda. Ale protože náhody neexistují a vše se mělo stát, obě dámy se skamarádí a odjedou společně na dovolenou. Skončí na jiném kontinentě a samozřejmě také v náručích jiných mužů. Co se stane ze vzorné ženy, která byla roky provdána, a jak dopadne ta, která z mužského pokolení měla jen srandu a peníze? Kniha plná erotických scén, zklamání, ale hlavně lásky, je sedmnáctou knihou autorky.

 

Zpáteční letenky

Autorka: Danka Šárková

Počet stran: 160
Vazba: vázaná
Formát: 131×205 mm
ISBN: 978-80-905932-5-1
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Zpáteční letenky vydalo nakladatelství AMI Publishing.

 

Ukázka z knihy

„Už se také moc těším. Sejdeme se ve dvě hodiny v Mlýnské kavárně na Kampě,“ odepsala jsem. Byla jsem nejšťastnější ženou. Ano, já, Jana Maiderová, jsem urvala chlapa, co po něm šílí celá ženská populace od Berouna ke Zbirohu. Je můj a píše mi krásné smsky, které může napsat jedině muž, který má uložené mé srdce ve svém. To já jsem mu utkvěla ve všech jeho smyslech, to já budu jeho královnou. Vím, jak mám s jeho mužstvím zacházet, protože to chtěl několikrát za sebou. Ne nadarmo se říká, že chlapa neurve ženská přes uklizený byt, dobré jídlo… Chlapa dostaneš tam, kam potřebuješ, jen tehdy, pokud mu to dobře uděláš.

Přečtěte si celou ukázku.

 

Danka Šárková

Spisovatelka Danka Šárková (1969) pravidelně publikuje v časopisech pro ženy a je lektorkou kurzů psaní. Pracuje v oblasti osobního rozvoje a alternativní medicíny. Vystudovala postgraduální kurz psychologie a stále se věnuje studiu hlubinné psychologie. Mezi její knihy patří tituly jako Tři plus jedna či Cesta za hranice.

Informace byly čerpány ze stránek nakladatelství AMI Publishing.


Nakladatelství AMI Publishing vzniklo v roce 2014 a navázalo na nakladatelství Simony Monyové – Belami. Její nejstarší syn Michal s manželkou Aničkou chtěli alespoň částečně pokračovat ve stopách Simony a rozhodli se vydávat knihy jiných autorů. Zkušenosti nasbírané z vydávání posledních Simoniných knih mohou zužitkovat ve svém vlastním nakladatelství.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZpáteční letenky

Šárková, Danka

AMI Publishing, 2019

Napsat komentář