Získejte pátrání po vrahovi kamarádky s pomocí magie

spolek-nemrtvych-holek-perex
Když na Fairmontské akademii během několika dní zemřou tři dívky, všichni jsou zdrceni. Nejvíce pak Mila Floresová, která přišla o nejlepší kamarádku. Odmítá se však smířit s tím, že by se Riley zabila sama, a neváhá udělat cokoliv, aby to dokázala.

Sedm dní na svědčení vraha

Kouzlu těchto kamarádek na život a na smrt (a to doslova) nemáte šanci uniknout!

Na Fairmontské akademii během několika dní zemřou za podezřelých okolností tři studentky. Dle policie se jedná o sebevraždy, ale Mile Floresové se to nějak nezdá. Mezi mrtvými je její nejlepší kamarádka Riley, která by si život přece nikdy nevzala. Mila se rozhodne Riley vrátit zpět k životu pomocí magie, aby společně našly jejího vraha. Kouzlo se jí ale vymkne z rukou a k životu probudí i protivné sprosté holky June a Daytonu. Bohužel všechny tři „živé mrtvé“ trpí ztrátou krátkodobé paměti a nepamatují si, kdo je zabil. Jenže kouzlo brzy vyprchá. Mají na to týden – sedm dní neuvěřitelných zvratů a překvapení. Výsledek ale rozhodně stojí za to!

 

Spolek nemrtvých holek

Autorka: Lily Andersonová

Vydalo: nakladatelství Jota
Přeložila: Tereza Suchá
Počet stran: 320
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 3/2019
ISBN: 978-80-7565-490-8

Přečtěte si více o knize Spolek nemrtvých holek, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. A nezapomeňte si také prolistovat krátkou ukázku.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

Ukázka z knihy

Když vám umře nejlepší kamarádka, přijdete najednou o parťáka na pohřby.
Není to ten největší problém. Je více než zřejmé, že nafouklé, vodnaté tělo mé nejlepší kamarádky, které právě ukládají do země, vévodí mému žebříčku emočně vysilujících událostí, ze kterých se budu vzpamatovávat po zbytek svého života.
Fakt, že musím sdílet lavici s naprosto neznámými lidmi a poslouchat nekonečný monotónní proslov paní Chuové, ředitelky Fairmontské akademie, stojí vysoko na žebříčku důvodů, proč je vražda mé kamarádky hotovým peklem.
Všichni pláčou. Místnost je zaplněná posmrkávajícími členy Fairmontských jestřábů s opuchlýma, rudýma očima. Opírají se o mě důvěrně známé žluté tapety s květinovými vzory v salonku Greenwayova pohřebního ústavu a vlasy jim cuchá proud vzduchu, který do místnosti proniká spolu s prachem ventilačními otvory u stropu. (str. 9)

 

O autorce

Lily Andersonová pracuje ve školní knihovně jako knihovnice, je obdivovatelkou Melvila Deweyho a majitelkou neustále se rozrůstající sbírky tetování s tematikou muzikálů a Harryho Pottera. Žije v Severní Karolíně, co nejdál od svého úhlavního nepřítele, kterým je sníh. Najdete ji na Twitteru jako ms_lilyanderson.
(Zdroj informací: nakladatelství Jota)

 

Vyhrajte knihu Spolek nemrtvých holek

Mila Floresová přišla o svoji nejlepší kamarádku, ale protože Riley Greenwayovou dobře znala, je jí jasné, že o sebevraždu určitě nešlo. Přestože zemřely i další dvě dívky z Fairmontské akademie, policie si stále stojí za svým a případy uzavře. Mila se však nevzdává a najde si cestu, jak pomocí magie svou přítelkyni oživit, aby se jí mohla zeptat, co se v den její smrti skutečně stalo. Jenže kouzlo má i svůj háček, a jak Mila zjistí, nebude pouze jeden. Podaří se jí za pouhých sedm dní zjistit, kdo ve škole vraždil? To už si přečtěte v románu Lily Andersonové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Spolek nemrtvých holek vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Spolek nemrtvých holek
probíhá od 29. května do 11. června 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 dívčí romány Spolek nemrtvých holek

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSpolek nemrtvých holek

Andersonová, Lily

Jota, 2019

Napsat komentář