Od lásky je krůček k nenávisti

PS Nesnasim te
Servírka Maritza se během obsluhování seznámí s vojákem a přeskočí jiskra. Stráví spolu celý týden, pak si posílají dopisy a Maritza se hluboce zamiluje. Když se však Isaiah vrátí, chová se úplně jinak… Nechte se unášet na vlnách romantického příběhu.

Milý Isaiahu,
před osmi měsíci jsi byl jen voják, který měl být nasazen v boji, a já jen servírka, která ti přinesla palačinku a doufala, že si nevšimneš, jak moc jsi mě zaujal. Všiml sis. A celý následující týden jsme strávili spolu. Všechny dopisy, které jsi mi pak poslal, jsem schovávala jako poklady a zamilovala se do tebe. Jenže pak ses vrátil, a když jsme se setkali, choval ses, jako bys mě nikdy v životě neviděl. Ať máš k tomu jakýkoli důvod, doufám, že je dobrý.
servírka Maritza
PS: Nesnáším tě. A tentokrát… to myslím vážně.

Ukázka z knihy

Musí být. Ty vlasy. Ty hodinky. Neustálé nadávání a naproti tomu nadužívání slova „dáma“. Připomíná mi mého bratrance Eliho, který strávil deset let v americké armádě. A pokud je zhruba  stejný jako Eli, tak se nevzdá.
Vydechnu a zlehka mu položím ruku na rameno, ačkoliv na zákazníky nesmíme za žádných okolností sahat,. Ale tenhle muž je napjatý a jeho svalnatá ramena si říkají o něžný dotek. (str. 13)

 

P.S.: Nesnáším tě

Autorka: Winter Renshawová
Přeložila: Žaneta Ziecinová

Počet stran: 272
Vazba: vázaná
Formát: 140×215 mm
ISBN: 978-80-759-3055-2
Doporučená cena: 299 Kč

 

Knihu P.S.: Nesnáším tě vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA. A nezapomeňte si prolistovat ukázku.

O autorce

Winter Renshawová je velmi mladá americká spisovatelka, přesto má na svém kontě už řadu vydaných titulů. Talentovaná autorka píše svěže a s lehkostí, dokáže vybudovat napětí a atmosféru. Díky tomu si získala zástupy čtenářů, kteří se těší na každý její nový příběh. Napsala např. román Nebezpečná iluze.

Zdroj informací: Pavel Dobrovský – BETA


Nakladatelství Pavel Dobrovský – Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnuje se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydává ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydává, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeP.S.: Nesnáším tě

Renshawová, Winter

Pavel Dobrovský – BETA, 2019

Napsat komentář