Zahrajte si o dramatický příběh o zradě a pomstě

zlata-klec-perex
Faye a Jack tvoří dokonalý pár, žijí obklopeni luxusem a jejich štěstí ještě prohloubí narození dcery Julienne. Bohužel však nic netrvá věčně a i člověk, který má zdánlivě vše, někdy zatouží mít ještě něco navíc. Ale Faye to nemíní nechat jen tak.

Využitá a zrazená

Napínavý thiller se odehrává ve Stockholmu a točí se kolem Faye, ženy připravené udělat cokoli, aby dosáhla toho, po čem nejvíc touží: pomsty.

Faye a Jack jsou dokonalý pár snů. Společně vybudovali úspěšný byznys ve Stockholmu, bydlí v luxusním bytě a jsou obklopeni „bohatými a krásnými“. Narození dcery Julienne korunuje jejich štěstí.

Postupně ale Jack tráví stále víc času v práci a přestává se svou ženou sdílet věci kolem firmy. Začínají se vzdalovat. Jednoho dne Faye přistihne Jacka doma v posteli s jeho krásnou a úspěšnou kolegyní.

Poté, co ji zradí, se její svět rozpadne na kusy a jí nezůstane vůbec nic. Je naprosto zničená, dokud se nerozhodne, že mu všechno oplatí, a zosnuje krutou pomstu. Dobře zná jeho slabá místa, a co je nejlepší – nespěchá.

Navíc, Jack není první muž, s nímž si Faye musela vyřídit účty.

Zlatá klec je román o odvážné ženě, která vzala osud do svých rukou poté, co byla využita a zrazena. Dramatický příběh zrady, vykoupení a pomsty.

Camilla Läckberg s nebývalou bravurou buduje hutný příběh se zápletkami tak nečekanými, že vás zvednou ze židle.

 

Zlatá klec

Autorka: Camilla Läckberg

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Martin Severýn
Počet stran: 432
Vazba: pevná
Vydáno: 4/2019
ISBN: 978-80-7625-032-1

Přečtěte si více o knize Zlatá klec, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby se zaměřuje zejména na literaturu překladovou, její autoři pocházejí ze všech koutů světa. Vydává ale i knihy českých spisovatelů a vybrat si můžete beletrii vážnou i veselou, thrillery i detektivky z minulosti, současnosti i budoucnosti, nebo knihy z oblasti esoteriky či východní filozofie.

 

Ukázka z knihy

„Chceš si o tom promluvit?“
„O čem?“
„Compare.“
Pomalu zvedl oči ze stránky novin k Faye. Zakroutil hlavou. Vzdychl. Zalitovala, že vůbec něco říkala. Litovala, že jen dál neutírala drobky z kuchyňské linky. Přesto se odhodlala.
„Dřív sis o tom chtěl…“
Jack sebou trhnul a položil noviny. O pár milimetrů přerostlá ofina mu spadla do čela a on podrážděně pohodil hlavou. Proč ho prostě nemůže nechat v klidu číst? Otírat linku. Být hezky štíhlá, krásná a souhlasící. On celý týden pracoval. Jak ho znala, zamkne se do pracovny ve věži a bude dál tvrdě makat. Pro její a Juliennino dobro. Aby se měli dobře. Protože to byl jejich cíl. Ne jeho. Jejich společný.
„K čemu by to bylo, mluvit o tom? Ty už přece o obchodech dávno nic nevíš. Tohle je čerstvé zboží. Člověk nemůže usnout na vavřínech.“
Faye si hrála se snubním prstýnkem. Otáčela ho, pořád dokola.

 

Vyhrajte knihu Zlatá klec

Faye spolu s manželem vybudovala úspěšný byznys ve Stockholmu a po letech tvrdé dřiny si teď může užívat život v luxusu a rodinné štěstí, které korunovalo narození dcery. Veškerá její přesvědčení a ideály však vezmou za své v okamžiku, kdy přistihne manžela při nevěře. A právě tehdy začne v její mysli klíčit plán na krutou pomstu, ke které chce využít všechny manželovy slabiny a zcela ho zničit. Přečtěte si v prvním z dvojice napínavých románů švédské autorky Camilly Läckberg s hlavní hrdinkou Faye, jak její vyřizování účtů dopadne.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám navíc přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Zlatá klec vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zlatá klec
probíhá od 19. dubna do 2. května 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 thrillery Zlatá klec

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZlatá klec

Läckberg, Camilla

Metafora, 2019

Napsat komentář