Zasoutěžte si o pátrání po ztracené holčičce

nekdo-blizky-audiokniha-perex
Když ze zahrady Masonových zmizí jejich osmiletá dcera Daisy, policie ihned rozbíhá sérií výslechů všech, kteří Daisy znali. Jenže vodítka k jejímu nalezení jako by neexistovala a kolem celého případu se vznáší řada otazníků. Podaří se na ně najít odpovědi?

Podivná rodina plná tajemství

Když otec a matka osmileté Daisy Masonové nahlásí její zmizení z večírku, který pořádali na zahradě rodinného domu, inspektor Adam Fawley se soustředí především na výslechy lidí, kteří děvčátko znali. Ze zkušenosti totiž ví, že v devíti případech z deseti je únoscem dítěte někdo blízký. Navíc celá rodina reaguje poněkud zvláštně – matka se při výslechu soustředí především na to, jak vypadá a působí, otec se chová chladně a nepřístupně. A pak je tu Daisyin zakřiknutý a nemluvný starší bratr, který zjevně něco tají.

Fawley hraje o čas a pokouší se najít nějaké vodítko, jenže dívenka jako by se propadla do země – nikdo nic neviděl, nikdo nic neví – holčička možná dokonce nebyla ani na zahradním grilování, z něhož měla zmizet. Všichni však mají na událost svůj názor, o který se neváhají podělit na sociálních sítích, a hlas lidu neváhá odsoudit kohokoli dřív, než tak učiní zákon.

 

Někdo blízký

Autorka: Cara Hunterová

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpreti: Honza Hájek, Magdaléna Borová
Překlad: Markéta Polochová
Délka: 11 hodin 5 minut
Vydáno: 11/2018

Přečtěte si více o audioknize Někdo blízký, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

O autorce

Cara-HunterovaBritská spisovatelka Cara Hunterová získala PhD. z na Oxfordské univerzitě a z Oxfordu, kde nadále žije, udělala i dějiště svých krimi románů. Její prvotina Někdo blízký (Host, 2018) si okamžitě získala skvělé čtenářské ohlasy, zařadila se mezi bestsellery The Sunday Times a v žebříčku prodejce Amazon se po mnoho měsíců držela na předních příčkách. Práva na překlad se prodala do více než deseti zemí. Následoval druhý díl ze série s inspektorem Adamem Fawleym nazvaný V temnotě (In the Dark, 2018), který vyjde česky v nakladatelství Host na jaře 2019. Třetí detektivkou z řady je chystaný román Není úniku (No Way Out, 2019).
(Zdroj informací a fotografie: vydavatelství OneHotBook)

 

Vyhrajte audioknihu Někdo blízký

Když ze zahrady rodinného domu zmizí uprostřed večírku osmiletá dívka, policie okamžitě začne vyslýchat všechny, kdo malou holčičku znali. Podle statistik je totiž únoscem v devadesáti procentech případů blízký člověk. Jenže reakce členů rodiny Masonových jsou přinejmenším podivné a v průběhu vyšetřování se dokonce ukáže, že holčička na grilování možná ani nebyla. Inspektoru Fawleymu je brzy jasné, že nepůjde o rutinní vyšetřování, ale bude potřeba odhalit pečlivě skrývaná rodinná tajemství. Podaří se mu to? To si poslechněte v audio verzi napínavého thrilleru Cary Hunterové.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Někdo blízký, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Někdo blízký
probíhá od 20. února do 5. března 2019.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Někdo blízký

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeNěkdo blízký
Audiokniha

Hunterová, Cara

OneHotBook, 2018

Napsat komentář