Zatočte s kyselostí!

Tepperwein_Pryc s kyselosti_uvodni
Stres, zlost, nepřiměřené jednání i špatné stravování nám postupně zkracují život. Kurt Tepperwein ve své knize radí, jak zabránit překyselení našeho těla a nastolit rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami. Prodloužíme tak své mládí.

Naše tělo je uzpůsobeno tak, že bychom se mohli dožít až 130 let. Ovšem v důsledku svého životního stylu trpíme nemocemi a předčasně stárneme a umíráme. Vnitřní prostředí našeho organismu by mělo mít mírně zásaditý charakter. Chybné návyky ve stravování však vedou k tomu, že se podíl zásaditosti v našem těle neustále snižuje. Překyselení organismu je pak důvodem většiny nemocí. Kurt Tepperwein, známý německý terapeut a léčitel, ve své knize vysvětluje, proč je překyselení těla tolik nebezpečné a co udělat pro to, abychom znovu obnovili rovnováhu mezi kyselými a zásaditými látkami v těle.

 

Pryč s kyselostí

Autor: Kurt Tepperwein
Přeložila: Jitka Perglová

Počet stran: 208
Vazba: vázaná
Formát: 125×200 mm
ISBN: 978-80-8111-494-6
Doporučená cena: 249 Kč

Knihu Pryč s kyselostí vydalo nakladatelství Noxi.

 

Ukázka z knihy

Organismus každého z nás je uzpůsoben tak, že bychom se mohli dožít až 130 let. Svým stylem života si buď dokážeme zachovat zdraví až do pokročilého věku, nebo naopak přivodit nemoci a předčasnou smrt.
Zloba, stres, nevhodná skladba stravy či nepřiměřené jednání nám odečítají potřebné body z našeho „životního konta“. Zároveň se tak vytváří vhodné prostředí pro onemocnění a bolest. Je však zcela v našich možnostech tento proces zastavit a změnit v pravý opak. Dlouhý život ve zdraví a při síle je jistě nanejvýš potěšující; je to dar, který si sami můžeme kdykoliv věnovat. Nevyžaduje od nás velkou námahu a u každého vede ke kladnému výsledku – zůstaneme podstatně déle mladí a do vysokého věku zdraví a vitální. (str. 11)

 

Kurt Tepperwein

Německý terapeut Kurt Tepperwein dříve podnikal v oboru poradenství, ale v roce 1973 toto zaměstnání opustil a začal zkoumat příčiny nemocí a utrpení. Pořádá semináře na toto téma po celém světě a je také autorem mnoha knih z oboru. Je potřetí ženatý, z každého manželství má jednoho potomka. Žije na španělském ostrově Tenerife. Od roku 1997 je docentem na Mezinárodní akademii věd. Téhož roku bylo jeho životní dílo vyznamenáno První německou esoterickou cenou. V roce 2000 obdržel Cenu Milenia od Mezinárodní akademie věd. V roce 2005 byl odsouzen k peněžité pokutě kvůli zneužívání titulů. Je autorem knih Dokonalé partnerské vztahy, Kauzální trénink, Zázraky pomocí tvořivé imaginace, Jak proměnit myšlenky v zázraky ad.

Informace byly čerpány ze stránek internetového knihkupectví Kosmas.


Vydavatelství NOXI působí na českém a slovenském knižním trhu od roku 2004 a jeho zakladatelkou je Jana Mišíková. Vydalo téměř 200 knih a nabídku stále rozšiřuje, čemuž přizpůsobilo i webové stránky. Nakladatelství se zaměřuje hlavně na knihy o zdraví – zdravém životním stylu, receptech – kuchařky, smoothie, detox, ale také na self help a duchovní tematiku pro klid duše a v neposlední řadě také na beletrii. S rokem 2015 po deseti letech vyměnilo staré logo za nové, aby více propojilo logo s jeho významem, že knížky se čtou hlavně v noci.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePryč s kyselostí

Tepperwein, Kurt

Noxi, 2018

Napsat komentář