Poznejte krásy Skotska

Skotsko_Rough Guides
Toužíte navštívit nejznámější místa Skotska a objevit i jeho tajné poklady? Chcete se pokochat významnými památkami a jedinečnými přírodními krásami? Průvodce po Skotsku z řady Rough Guides vám bude vítaným pomocníkem.

Vydejte se do Skotska po stopách Jamese Bonda i Seana Conneryho. Skotové jsou svérázný, ale pohostinný národ, rozesetý mimo území Skotska po celém světě. Nové vydání průvodce Rough Guide po Skotsku před vás rozestře paletu možností, po kterých se rozhodně vydejte, budete-li se chtít s touto drsnou, ale půvabnou zemí seznámit. Dozvíte se, co se stalo při vyklízení Vysočiny, počíháte si na Lochnesskou příšeru, navštívíte další třpytivá jezera a hory, prohlédnete si historická zákoutí Glasgow a Edinburghu. Připravte se na specifické počasí panující ve Skotsku a vydejte se za zvuky dudáků do této překrásné země, a to za pomoci tohoto tematicky členěného průvodce s cennými kontakty, spoustou map a fotografií.

 

Skotsko

Autoři: G. Dickinson, B. Griffin, R. Humphreys, N. Longley, K. Munro, H. Smithová
Přeložil: Jan Sládek

Počet stran: 620
Vazba: brožovaná
Formát: 129×198 mm
ISBN: 978-80-7565-413-7
Doporučená cena: 798 Kč

Knihu Skotsko vydalo nakladatelství Jota.

 

Ukázka z knihy

Skotsko_Rough Guides_ukazka1Skotsko_Rough Guides_ukazka2

Prohlédněte si celou ukázku.

 

Doporučujeme

Prohlédněte si další turistické průvodce z prestižní řady Rough Guides nakladatelství Jota. Některé zajímavé tipy naleznete v našich článcích, např. průvodce:


Nakladatelství Jota vydalo již více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Publikuje tvorbu českých autorů i překlady z cizích jazyků. Patří mezi největší nakladatelství v České republice. Turistické průvodce řady ROUGH GUIDES jsou v současné době nejobsáhlejšími publikacemi svého druhu na českém trhu. Jedná se o překlady britského nakladatele, který vydává průvodce již více než 25 let. Nakladatelství vydalo přes 90 turistických průvodců po různých zemích, městech či regionech, pravidelně po dvou až čtyřech letech jsou aktualizované.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSkotsko

Dickinson, G. - Griffin, B. - Humphreys, R. - Longley, N. - Munro, K. - Smithová, H.

Jota, 2019

Napsat komentář