Získejte fantasy příběh o hledání muže ze snů

Kouzelnice
V zemi se schyluje k válce, ale mladou kouzelnici Laivine více zajímá tajemný lovec, který se jí každou noc zjevuje ve snech. Lai si brzy uvědomí, že se zamilovala, a je odhodlaná onoho muže s ledovýma očima najít. Co vše ji na dlouhé cestě čeká?

Láska ve válečných časech

Fantasijní příběh o mladé kouzelnici Laivine, která vyrůstá jako nalezenec.

V zemi se schyluje k válce a mladou ženu provázejí sny o lovci, do kterého se zamiluje. Vydá se svého milého nalézt a na dlouhé cestě objeví i sama sebe, svou moc, přátele, pokoru a vytrvalost v touze jít za svými sny. Ale pokud se setkají, bude i jejich láska skutečná? Dokáže tato láska vytrvat i v bojích, které vedou proti zlu? A co všechno způsobí medailon na krku malé kouzelnice, který nosí ode dne svého nalezení?

Povídání o lásce ve světě, kde lásce nebylo přáno.

 

Kouzelnice

Autorka: Kristýna Krejčí

Vydalo: nakladatelství Sorbon
Počet stran: 250
Vazba: brožovaná
Vydáno: 10/2018
ISBN: 978-80-906623-9-1

Přečtěte si více o knize Kouzelnice, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Sorbon. A nezapomeňte také na ukázku a náš článek.

Nakladatelství Sorbon je začínající malé nakladatelství, které se snaží pomáhat začínajícím autorům vydat jejich díla a nepsat „jen tak do šuplíku“. Vydává též knihy v cizím jazyce, převážně v němčině. Mezi jeho autory patří: Alena Gondeková, Jan Šťastný, Kristýna Šťastná, Kristýna Krejčí, Taťána Vroblová, Tamara Halasová, Marek Horák.

 

Ukázka z knihy

Vzpomínka na dnešní sen jí vytrhla z přemýšlení o místech, kde ho potkávala a před očima měla opět jeho.
Lovce s ledovýma očima. Muže, po jehož boku stál bílý tygr, takový, jaké vídávala v knihách velkých cestovatelů. Když se na ni ve snu podíval, přestávala dýchat, když se jí ve snu dotýkal, teprve začínala žít. Co když tam někde v dáli skutečně je, co když i jemu se během těchto nocí zdá o ní, zdalipak po ní také touží. A přemýšlela, jestli by se kvůli snu dokázala všeho vzdát.
Slunce pomalu stoupalo nad obzor a Lai učinila rozhodnutí, které jí změnilo celý život.
Myšlenka, která jí bloudila hlavou od doby, kdy ve snech začala potkávat svého lovce, nabývala síly každým dalším dnem. A dnes v noci, nad krásným časným ránem, dorostla v rozhodnutí. (str. 13)

 

Vyhrajte knihu Kouzelnice

Mladá kouzelnice Laivine vyrůstá jako nalezenec a na krku nosí medailon, o jehož moci neměla dosud ani ponětí. Co onen tajemný předmět způsobí? Pomůže Lai v bojích, které spolu s ostatními svádí proti zlu? A jak dopadne její setkání s lovcem, který se jí zjevuje ve snech a do kterého se zamilovala? To si přečtěte ve fantasy románu české spisovatelky Kristýny Krejčí.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Sorbon vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Kouzelnice vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kouzelnice
probíhá od 5. do 18. prosince 2018.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 fantasy romány Kouzelnice

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKouzelnice

Krejčí, Kristýna

Sorbon, 2018

Napsat komentář